![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablacım hazır kurulu bir şirketimiz var senide muhasebeci yapmıştık hani... Yeğenimize de güzel bir iş ayarlarız... Gerçi burda ki tavandan fırlatma yerine şöyle ayağını ipe bağlayıp aşağı hızla salmak daha kesin olmaz mı ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaslarının olması avantaj ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beniö düşüncemde timsah yoktu ablacım... Ama kobra yılanı fena olmaz ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yürü be explorer kim tutar seni... Destekçinim yardıma ihtiyacın olursa söyle geliriz her türlü alayına kadar... Evet ablacım ortak bir karar alalım daha iyi şeyler bulabiliriz derken tarantula aklıma geldi ... Bunuda kullanabiliriz değil mi... Yada ortaya karışık birşeyler yapalım ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |