![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #81 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() | ||
| | |
| |
| | #82 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencede süper..şahane...olağanüstü...ama anıtkabir ile kocatepe camii mevki olarak birbiri ile bu kadar yanyana duramayacak kadar alakasız yerlerde diye düşünüyordum..bu açıyı cidden çok merak ediyorum | ||
| | |
| | #83 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay vay ufaklığa bak şimdiden böyle ileride düşünemiyorum bunu ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #84 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .... Konu ondokuzmart1903 tarafından (16-06-2008 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #85 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet,Hacettepe'de yattığım dönemde odamın penceresinden Kocatepe Camii'ni ve Anıtkabir'in olduğu yeri görebiliyordum...Tabii ki yanyana değiller de bence iki kutsal yapı biraraya getirilerek ilgi çekmek istenmiş gibi...
| | |
| | #87 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bu olay çok enteresan abla ..izleyen bilir..fotoğraf ortaya çıktı..habertürktü galiba..onun sunucusu bu sahte bunukanıtlasınlar mesleği bırakırım dedi ...fotoğrafçı evinin balkonundan çektiğini söyledi ...inanmadılar kamera yolladılar..canlı yayında izlettiler gerçekmiş ..evi nerdeyse gidip rica edecem bikere bakim noooluuurr diye ... | |||
| | |
| | #88 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aaaaaa,ben fotoğraf hilesi sanmıştım... Nasıl izlememişim ya ? O zaman gerçekten ben de merak ettim bu açıyı... ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #89 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #90 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Allah kelimelerin bittiği noktadayım ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |