![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #92 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne de olsa Başkent...Bir başkadır benim memleketim,lay lay lay lay lay lay......
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #94 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ben yorum yapamayacağım Ankara hakkında...Depremden dolayı Hacettepe'de 4 ay yattım ve de oğlum orada dünyaya geldi...Benim için hem iyi hem kötü anısı var yani...eşim Gazi Üniversitesi Mezunu o da hiç sevmezdi Ankara'yı nedense...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #95 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...üniversiteliler genelde okuduğu şehri sevmez...ama ben yerlisi olarak sevmiyorum..soğuk bir şehir..hem gerçek anlamda hemde insan yapısı olarak...özellikle deniz yok..bu en büyük sorun ...taze balık ve midye yeme şansın yok ...gezilebilecek çok yeri yok..ben kısaca hiç sevemedim ya | |||
| | |
| | #96 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
gçmiş olsun gazide okusam garanti severdim orayı hele hacettepede okusam ![]() heleki ODTÜ allah bee ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #98 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Deniz olmadığı için üzülüyor olabilirsin ama her türlü sosyal imkanlarınız var ya...En önemlisi o kadar çok tıp fakülteniz var ki...Bizim buralardaki hastahanelere Allah düşürmesin...Sakarya'da da çok gezilecek yer yok ama yine de doğduğum yer buraları bırakamam.
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #99 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #100 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
tıp konusunda bir numarayız abla ..istanbul bile buraya sevk ediyor çok çaresiz kalınırsa...imkanlar açısından oldukça iyi..ama gençler açısından çok iyi değil..soğuk işte ...yinede memleketim ya | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |