![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...üyeliklerimizi birleştirelim dedik ...ben dedim benim avatarım güzel meltem dedi benimki kendisi çok megolomandırda ...bende çözümü bunda buldum ..demokratik gayet![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Özür,özür özür diliyorum...Maksadını aşan bir cümle olmuş ya Demek istediğim kadının fendi durumları var ya seni yenmiş gibi Meltem'in avatar kısmı daha dikkat çekmiş sanki Ağırlığını koy,avatarın dörtte üçlük kısmını sen kullan ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
...yapacak bişey yok ...meltemin avatarı varsa kaşifin göbeği var ...ağırlığımı koyarım yani![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Evet direk Meltem'i görür gibi oldum ya O zaman sen avatar olarak başka bir resim kullan,daha dolu dolu olan ![]() No göbek Evlendireceğiz seni ya,göbekli mi diyeceğiz ?Hemen diyete başla bakayım,fidan gibi bir ablan varken yakışmıyor sana ![]()
| | |
| | #5 | |||
abla erkeğin göbeklisi makbul değilmi ya ...işin şakası bu tabi ..yok göbek falan![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
Sana inanıyorum ![]() Kadında olmayacaksa erkekde de olmayacak göbek...Bak Burcu'yu çağırırım ona göre Ona açıklarsın artık ![]()
| | |
| | #7 | |||
..yeni yattı kız onun huzurunu düşünüyorum korkumdan değil yani![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |