![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #141 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Evet direk Meltem'i görür gibi oldum ya O zaman sen avatar olarak başka bir resim kullan,daha dolu dolu olan ![]() No göbek Evlendireceğiz seni ya,göbekli mi diyeceğiz ?Hemen diyete başla bakayım,fidan gibi bir ablan varken yakışmıyor sana ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| |
| | #142 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | He bileyim de anında geri adım atmasını bilirim yani,mesajlar imha edilir,biliyorsun ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #143 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
abla erkeğin göbeklisi makbul değilmi ya ...işin şakası bu tabi ..yok göbek falan![]() | |||
| | |
| | #144 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sana inanıyorum ![]() Kadında olmayacaksa erkekde de olmayacak göbek...Bak Burcu'yu çağırırım ona göre Ona açıklarsın artık ![]()
| | |
| | #145 | |||
..yeni yattı kız onun huzurunu düşünüyorum korkumdan değil yani![]() | |||
| | |
| | #146 | |||
Valla uyusun ama yarına daha dinamik olarak karşına çıkacak haberin olsun... Rüyasında bile bizi görüyordur ona göre ![]()
| | |
| | #147 | |||
beni görüyorsa o rüya değil kabus olur ...gerçi sinirlendiğinde kabusu o yaşatıyor ama![]() | |||
| | |
| | #148 | |||
Kabusu biz görmeyelim de Ben de çıkıyorum Kaşif...(Kaşif'di değil mi ?) İyi geceler,güzel rüyalar Sabaha Burcu'ya sorarız kimi görmüş ![]()
| | |
| | #149 | |||
ben çıkıyorum demeden çıkmıştım abla ...TEDAŞ sağolsun yine elektrikleri kesti ...Kaşif bu arada evet... | |||
| | |
| | #150 | |||
O Sedaş'a özgü değil miydi ? Bu aralar bizde sorun yok ama her an (duruma göre) olabilir. ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |