![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aslan Evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen en iyisi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım.... Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda!. Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun... çok doğru çok ...ama bu egoizmden değil tembellikten kaynaklanıyor...hadi dünya dön etrafımda be anam ...yorma beni be![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Konu alpler tarafından (18-06-2008 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hafız Post'tan ha... Sen ki bu şarkıları dinliyorsun güzel kardeşim yaş kemale ermiş demektir,seni bir an önce baş-göz edeceğiz inşallah ![]() Ne diyor bu Müzeyyen Senar,Kaşif ? Çabuk şarkıyı tercüme et Bunu Sibel Can'da yorumlamıştı ya,neden o kadar eski bir santçıyı tercih ettin ? Gerçi engin müzik bilgilerinizden faydalanmak beni ziyadesiyle memnun etmektedir efendim. Hürmetler ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
..umarım yanılmıyorumdur,edebiyat öğretmeni falan çıkarsa rezil eder ...bencede abla evlendirin beni ...Sibel Can'ın söylediğini hatırlayamadım abla...ben genelde onu magazinden ve frikik pozlarından takip ediyorudum 150 kilo olmadan önce ...kaçırmışım demekki![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
![]() İyi ki Müzeyyen frikik vermemiş valla,evlenmekten vaz geçerdin... ![]() Sibel'e gelince güzel kadın be,kaset falan çıkarsın yine zayıflar o ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
...kadınlardan soğurdur çünkü ...Sibel iyidir güzeldir ya ..kilo vermezse korse takar ...doğum olayını seri üretime bağlamasa böyle olmazdı aslında![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() :
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | |||
| | |
| | #9 | |||
..ayağını denk al herkes benim gibi uysal çıkmaz paralarlar seni![]() | |||
| | |
| | #10 | |||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |