![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Özel sıvı sabunları piyasaya sürelim dedim ya...Her sabunla olmaz ,bu sabunu sadece kene için ürettik falan diyelim ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ablacım aynı anda yazmışız ondan pişti olduk ... Cenaze işi olmayacak explorer biz yaşatmak için varız ... birde cenaze hizmetimiz var dersek insanlar düşünmezler mi bunlarında bir garantisi yok hiç bulaşmayalım diye... Ondan sebep ki cenaze işine karışmıyoruz ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...dost tavsiyesi![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yüzümüze gözümüze bulaştırırız sonra ![]()
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siz verginizide ödersiniz kuruşu kuruşuna o zaman ...devretmek isterseniz haber verin talip olurum ...çok sürmez bu kafayla bu iş![]() | ||
| | |
| | #6 | |||
![]()
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | etrafa iyi bakmak lazım abla ...benim annem muhasebeci ..esnafları kontrol etmek için süper bir konum ...bu arada cenaze işlerinde ısrarcıyım...lazım olacak yakında galiba..öyle görünüyor ![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Yaşatmak için varız....bu güzel bir slogan olmuş,tebrikler Ama ola ki açılışta yemek vereceğiz ya,kene gelir potansiyel bir müşteriyi imha etmeye kalkar,biz yetişene kadar HAKK'ın rahmetine kavuşursa diye gerekli olabilir ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |