![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #191 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Onu düşünemedik ya ... Dur ben patronla konuşayım da yanlış bilgi vermiş olmayım ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| |
| | #192 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bence olmalı ..sektörü dar tutarsanız sektörel krizlerde sıkıntı yaşarsınız![]() cenaze işi sekteye uğramayacak bir sektör ...bi adam öldüyse gömeceksin başka çaresi yok![]() | |||
| | |
| | #193 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ablacım aynı anda yazmışız ondan pişti olduk ... Cenaze işi olmayacak explorer biz yaşatmak için varız ... birde cenaze hizmetimiz var dersek insanlar düşünmezler mi bunlarında bir garantisi yok hiç bulaşmayalım diye... Ondan sebep ki cenaze işine karışmıyoruz ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #194 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...dost tavsiyesi![]() | |||
| | |
| | #196 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Yaşatmak için varız....bu güzel bir slogan olmuş,tebrikler Ama ola ki açılışta yemek vereceğiz ya,kene gelir potansiyel bir müşteriyi imha etmeye kalkar,biz yetişene kadar HAKK'ın rahmetine kavuşursa diye gerekli olabilir ![]()
| | |
| | #197 | |||
Yüzümüze gözümüze bulaştırırız sonra ![]()
| | |
| | #198 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siz verginizide ödersiniz kuruşu kuruşuna o zaman ...devretmek isterseniz haber verin talip olurum ...çok sürmez bu kafayla bu iş![]() | ||
| | |
| | #199 | |||
![]()
| | |
| | #200 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben dürüstlükden yanayım... Robert amcamında dediği gibi ... İnsanların güvenini kaybetmekdense para kaybetmeyi tercih ederim... Biz yaşatmak için geliyoruz paravanmış karavanaymış biz beşiktaşlıları bozar ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |