![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
yanındaki teyze ben olmayımda kim kim olmak isterse olabilir ...ben bilmem ..beni bu adaya Burcuyla beraber düşürdün ...bu ıssız adada nohutu ben bulursam düdüklü tencerede senden![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
adaya kargo hizmeti var o zaman sizin fabrikanın ..tamam kurtulmanın yolunu buldum kargocularla dönecez ..teşekkür edin bana ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #5 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() İbrahim yine döktürmüşsün ablası ya,ellerine sağlık.Kaç gün uğraştın bunları yazmak için ? Süpersin ![]() Burcu'nun balık yememe konusuna gelince adaya düşsün de yiyor mu yemiyor mu görürüz. Kaşif nohutu gömleğinin içine koy ablası,her an böyle bir olay gerçekleşebilir,tedbirli olmakta fayda var. Tencereye benzer bir şeyler bulabiliriz belki de düdüğünü nereden buluruz bilmem Ötmese de pişiririm ben,merak etmeyin (Nohutun yanına pirinç de koy )İbrahim tropikal bir adaya mı düşüyoruz ablası ? Hindistan cevizi,mango falan toplayın bari...Muzlar bitmiş anladığım kadarıyla ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
Yaklaşık 5 saatimi harcadım bu diyaloglar için ama değdi Valla burcu için doğru dedin aç kalırsa öyle bi yerki ![]() Ada evet tropikal ada ... hatta arkada lost dizisinin çekimleride varmış ![]()
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ağızları açık olacağı için balıkları yedirmesi kolay olur. ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
![]()
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birinci gün yemazlerse ikinci gün yalvarırlar be ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ölürümde yemem ![]() ![]() ![]() doğru söylüyosun abla yaaa en fazla 1,2 ün dayanılır heraldee açlığaamecbur yiyicezzzz ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |