![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nohut sonraki akşama Islatmayı unutmam,merak etme ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
benim cebimde ıslanırlar abla zaten ...yüzerek geçecez ya ...sen adaya düş nohut ye ...ahh Burcu ahh![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sabah olunca İbrahim cevaplasın bunu ![]() Canım o da Banu Alkan gibi tropikal meyvelerle idare eder. Kahvaltıda ananas,öğle yemeği mango,akşama da hindistan cevizi(rahat uyur) eeeeeeeeee daha ne olsun ? ![]()
| | |
| | #4 | |||
heeeçç ...bulduda bunayacak mı ...yav ben de kendi derdime düşeceğime Burcu ne yiyecek onu düşünüyorum ..banane ya![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
Doğru valla Herkes hayatta kalma mücadelesi verecek. Yemek seçenler bu maceraya veda edecek Sanki survivora katılmışız gibi hissettim bir an ![]()
| | |
| | #6 | |||
...kendileri bilirler![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
Güzel keyifleri bilir. Tercihlere saygı duyarım ![]() İyi geceler Kaşif,seninle uzun zamandır yazışamamıştık... Yarın kaldığımız yerden devam etmek üzere inşallah...
| | |
| | #8 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #10 | |||
Hemen cevaplıyorum... Ertesi gün gemiye doğru bir sefer düzenleyeceğiz... Kurtabileceğimiz şeyler olacaktır ama sıkı durun gemi seferi çok maceralı geçeceğe benziyor ona göre hazırlıklarınızı yapın... Ve bi sürpriz var gemide bizleri bekleyen ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |