![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baba çocuguna : "Oglum, Atatürk senin yasindayken sinifinin birincisiydi." demis. Çocuk da babasina : "Senin yasindayken de Cumhurbaskani idi --------------------------------------------------------------------- Salomon tatile çikmis, ortagini ariyor: "Isler nasil?" "Hersey gayet iyi, ancak sana kötü haberlerim var." "Ne oldu?" Soyulduk." "Saçmalama Mison, aldiklarini yerine koy..." --------------------------------------------------------------------- Kadinla erkek konusuyorlardi; kadin: "Sevgilim, söyle bana hayatina giren ilk kadin ben miyim?" "Tabii canim, ama anlamiyorum, nedense bütün kadinlar hep ayni seyi soruyorlar!.. -------------------------------------------------------------------- Delikanli kiz arkadasini gece yarisi eve birakirken bir teklif alir; "Çay icmeye ne dersin?" "Bana iki dakika müsade et. Nöbetçi eczaneden bir kosu çayin yanina gidecek birseyler alayim..." --------------------------------------------------------------------- Kadinin iki gozu mosmor, annesinin evine gelmis. Annesi kimin yaptigini sorunca, "Kocam." diye cavaplamis kadin. "Peki o yurt disinda degil miydi?" "Ben de öyle saniyordum..." --------------------------------------------------------------------- Yaslica kadin kaldigi otelin merdivenlerinden hisimla inerek resepsiyon memurunun karsisina dikilir: "Bu ne rezalet!" diye bagirmaya baslar : "Dün gece delikanlinin biri geç saatlere kadar kapimi yumrukladi durdu Ve ben bütün gayretime ragmen kapiyi bir türlü açamadim..." --------------------------------------------------------------------- Her sey bitmis, sigaralar yakilmisti. Kiz mirildandi : "Sevgilim! Artik evlenme zamanimiz gelmedi mi?" Delikanli içini çekti : "Haklisin. Haklisin ama bizi kim alir ki?" | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |