![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbrahim harika olmuş,tebrikler... Gemiden ne yiyecekler çıkmış öyle ya... Onlardan benim evde yok be.... Ben eve falan dönmek istemiyorum,kurtarmayın beni... Bu ömrümde gördüğüm son jambon olabilir... Bundan sonra benim evde jambon olmazsa ben o eve gitmeyeceğim,böyle biline,yetkililere duyurula... ![]() Yusuf Yusuf harikaydı yani ![]() Birbirinizi yemeyin gençler,ben bamyayı çok severim,kimseyi bekleyecek durumda değiliz artık,bir an önce iyileşin,bol limonlu bamya pişiyor,fazla bekletmek olmaz... ![]() Sheker ben sana yeterince şeker veririm,merak etme,kan şekerin düşmesin hemen... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
daha gemide çok malzeme var ama acil olarak şimdilik bunları aldık bir daha ki sefere giyecekler ve yemeklik malzemeler devam edeceğiz .... Güzel yorumun ve desteklerin için teşekkür ederimmm... Benim bamyayı da mehlika ya verirsin ablacım ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Evet,ilet lütfen İbrahim ya... Bu nimetler varken eve dönülür mü ya ? giyecekler de Vakko,Roman,Adidas,Nike falansa katiyen eve dönmüyorum. Senin hakkını Mehlika'ya vermeyim artık ya Kızcağız da jambon falan yesin biraz...![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ablam ablam canım ablam...gülüm balım ablamm ![]() ((nerden esti bilmiomm![]() ))senin küçük yakı$ıklı nerdee ![]() ![]() ![]() babasıyla mı... yazık napıo o annesizz ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Birazdan gidiyorum,oğluma devredeceğim PC'yi...![]()
| | |
| | #6 | |||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla oğlumun yarasına parmak bastınız ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ablacım ben biz adadayken naptını kastetmi$timm ![]() ![]() ![]() ama söleme biçimimde eksiklik varr ![]() ![]() ![]() öp benim içinn... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
| | |
| | #9 | |||
Konu dışında düşünmüşüm,pardon... Bilmem ki...evladım jambonsuz ne yapıyordur evde acaba ? Adadaki gıdalardan biraz aşırsam mı ya ? Boğazımdan geçmeyecek yoksa...![]()
| | |
| | #10 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ) valla ablam mehlikaya söz verdim benim hakkım senin diye... Mehlika ile anlaş sen en iyisi ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |