![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    A S T U T E  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bir kalecinin gol yedikten sonra içinden geçirdikleri    - Acaba yanlış yerde mi oynuyorum - Aslında yemezdim de... - Bir top gördüm sanki - Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim. - Golü yedim ama önce bi sor niye yedim - 6 tane yedim ama bi düzine de yiyebilirdim - acaba bıraksam auta gider miydi - Keşke atlamasaydım, zaten gol oldu.. Penaltı hadisesi esnasında kaleci iç sesleri... -Ulan Mustafa atarsan yemin ederim konuşmam bi daha -Ulan ne çileli başım var be...Defans adamı düşürür penaltı olur,golü biz yeriz kötü oluruz...yok yok bırakıyorum ben bu mesleği lokanta açıcam -At evladım at...hay maşALLAH tay gibi çocuk...bende gençken böyleydim -Ulan bende kafa yok ki...Politika kim ben kim?...Şimdi sağa yatsam sağcı sola yatsam solcu diyecekler...İyisi mi şaşırmış gibi yapıp hareketsiz kalayım...O zaman liberal derler -Yediğim bu golü şu an Hakkari'de askerlik yapmakta olan kankam denize armağan ediyorum 
				__________________   Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     -Yediğim bu golü şu an Hakkari'de askerlik yapmakta olan kankam denize armağan ediyorum       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]() ![]() ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    RUHUMUZ BURADA  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     - 6 tane yedim ama bi düzine de yiyebilirdim    ![]() ![]() ![]() çok gsl savunmuş kendini ![]() 
				__________________   Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık ..  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |      -Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim.      ![]() ![]() ![]() - Golü yedim ama önce bi sor niye yedim ![]() ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     -Yediğim bu golü şu an Hakkari'de askerlik yapmakta olan kankam denize armağan ediyorum    ![]() 
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Sewiyorum Deli Gibi  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     süperryaa :    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 
				__________________   Anti-Demirören  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]()   paylaşım için teşekkürler |  |||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    Deivson Rogerio Da Silva_BoBo  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]() ![]()  |     helal walla güzel savunmuş kendini      ![]() ![]() ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |