![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SENİ SEVİYORUM "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra... "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun. "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? "Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? "Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer. "Seni Seviyorum" : Anlaşıldı. Tamam... "Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece "Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur "Seni Seviyorum" : Bende senin beni sevişini seviyorum "Seni Seviyorum" : Bende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak "Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim "Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. "Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! "Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? "Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... "Seni Seviyorum" : Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. "Seni Seviyorum" : O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. "Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #2 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur Çok iyiydi ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. hakkaten bana da oluyo bazen beni bu güzel havalar mahvetti ... | ||
| | |
| | #4 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Seni Seviyorum" : O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. "Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten tam makara ya ![]() ![]() teşekkürler metin + rep | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() +rep
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... Bunlar çok hoşuma gitti bende ilaveten yapacak daha kötü bir iş bulamadında beni sevdin diyebilirim
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #7 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senı sevıyorum : nedenı sorma bende bılmıyorum
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... İlk ve Son kez yıkılıyorum karşından Elveda . . . ![]() Teşekkürler Kardeşim . | ||
| | |
| | #9 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? buna cevap istiyorum Metin ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Aslında cok önemli sigortalanmak sevdikden sonra başına kötü şeyler gelebiliyor Bu arada irfan abi hazel ablam seni seviyorum diyen bayanlar cevaplayanda erkekler. Cünkü bizim gibi erkeklere seni seviyorum diyen kız cok o yüzden böyle cevaplarda dogal Forumun kartalları genc yakışıklı ee peşindede 1 ton kız nolucak duymak dogal bişey![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |