![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | - Seni besliyor, paranLa vezir oluyorsun... İsmet abiii, geL de vezir gör, geL geL! - Dikkat, iştahınızı artırır! - Sigara ömrü uzatır, arkandam dayım var! - evet, başım göğe erdi - Baba geL beraber tellendirelim Looo! - Ateşi olan varmı ? - Sigara ömrü makuL bir süreye uzatır - Ben kaç pakettir kime diyorum 'İç çok faydalı' diye, aLoo? - Önce ayak parmakLarın sonra bacakLarın güzelleşecek aha aha naniiikkkk... - Her biri 0 kaLori... Ayrıcana acayip seLüLiti düzeltiyor yanee! - "baba bi dal versene" Oğlun... - Sigara kuşLarı coşturur... Bir dost - oğlum çayla daha güzel olur çayla iç e mi?! Annen - Dikkat! Sigara içersen kornikova rüyana girer, sarılır uyursun! - Bu paketteki 20 vitamini buLunuz... - Afiyet oLsun size, çayla kahve ile süper gider. - Tıp FaküLtesi bahar şenlikleri katılım ücretsiz. organisazyon TeL: 0 212 ... - Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biLiyoruz kahvede köşedeki masadayız çabuk gel kare tamamlanmak üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |