![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ondan böyle bişi isteyemem | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | diimi ama...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabikide abim yönetmen ve yapımcılar acımasız olur derler ama ben pamuk gibi insanım be | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi canım... Ben Şahika Koçarslanlı myım ayol ? ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablam sen beni bilginle döversin ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkesin maaşı eşit olacak,parası olan gönüllü sponsor bulunacak. Hanımefendi çizgimden kaydırma beni...![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uyy tirledim ha ben bittim mahvoldum ibrahim abim ne istiyorsun benden ne hayallerim vardı reyting rekorları kırıcaktık forumda kazandığım parayla pempe panjurlu ev alıcaktım banliyöde güsel bir sahil kasabasında ahh ahh ibrahim abim hayallerimi caldın umutlarımı yıktın şimdi mutlumusun he ![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen ablam ama bu gidisata bir son vericem | ||
| | |
| | #10 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
niye hayallerini çalayım kardeşim ayıpsın...Size başarılar dilerim ancak bu çekişme ancak Lost ile Kurtlar Vadisi karşılaştırması kadar çekişmeli olabilir...Biz bütün dünyada hüküm süreriz sizde Türkiye de ![]() ![]() ![]() Umarım hayallerine kavuşursun kardeşim ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |