![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uyy tirledim ha ben bittim mahvoldum ibrahim abim ne istiyorsun benden ne hayallerim vardı reyting rekorları kırıcaktık forumda kazandığım parayla pempe panjurlu ev alıcaktım banliyöde güsel bir sahil kasabasında ahh ahh ibrahim abim hayallerimi caldın umutlarımı yıktın şimdi mutlumusun he ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen ablam ama bu gidisata bir son vericem | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi göreceğiz bakalım... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
niye hayallerini çalayım kardeşim ayıpsın...Size başarılar dilerim ancak bu çekişme ancak Lost ile Kurtlar Vadisi karşılaştırması kadar çekişmeli olabilir...Biz bütün dünyada hüküm süreriz sizde Türkiye de ![]() ![]() ![]() Umarım hayallerine kavuşursun kardeşim ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sağol abi yha içime su serptin abi yuh lostla ben bas edemem | |||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maliyeti düşürecem diye havasızlıktan sermayenin yarısı telef olmasın yazık kaş yapayım derken gözden olmayın ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bir sey olmaz![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | metin onlarla ilgilendiğinden bana bahsetmemistin vay anası yha vay anası ( burhan )nese ben kacar sınavım var gece senaryo patlaması olabilir | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |