![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hiç bişeyden haberi yok yavrumun ![]() | ||
| | |
| |
| | #22 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Benim çocuk değil Veysel... Ama ben de buna benzer bir şey yapıyordum yani...Daha önce de yazmıştım(hangi konuda olduğunu hatırlamıyorum)oğlumla çarşıya çıktığımda yanıma su şişesi ve boş bir pet şişe alıyordum.Tuvaleti geldiğinde bir kenara çekiliyorduk,boş şişeyi dolduruyordu oğlum... Ama sonrasında su şişesi ile çiş şişesini karıştırmamak gerek,çok önemli... Bu yüzden operasyon tamamlandığında çocuğun doldurduğu şişeyi hemen imha etmek gerekli...![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #23 | |||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | |||
| | |
| | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ne yapsın insanlar yani ? Prima vardı da kullanmadılar mı ? Eldeki ve evdeki imkanlarla çare bulmuşlar.![]()
| | |
| | #27 | |||
![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |