![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | az kaldı hafta sonu insallah güzel bir senaryoyla baslıcaz ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #162 | |||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
daha ne olsun ablam... ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #163 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #164 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama bunlar son derece ciddi konular ya ozzy... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #165 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni projeler var mı ? ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #166 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | az kaldı sınavlarımda bitti artık kendimi dizime verebilirim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #167 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim yok ya... ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #168 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | III.BÖLÜM '' Suikas Planı Devreye Sokulur '' Mekanist34:(gogo ve kü...) Şimdi beni iyi dinleyin güney doğudan gelicek mallarımız yola çıktı. tahminen 4 saate kadar istanbul il sınırları içine girecek . metin ve ozzy rahat durmayacaktır.bizim mallarımıza bir saldırı düzenleyebilir.bu yüzden adamlarınızla birlikte sınırda bulunmanızı istiyorum . malın Beşiktaş'taki mekanımıza sağ salim gelmesi görevi sizin. bende metin ve ozzy 'nin mekanı Kervansaray otelin orda pusu kurucam . . . GoGo :tamam MuRat sorun değil şimdi adamlarımızla Beraber yola çıkıyoruz . . . Kü... : tamam bende GoGo'yla birlikte adamlarımı alıp sınıra gidiyoruz . . . MuRat birde benim aklımda olan fikir sınırda TIR'ımızı durdururuz konteynırın içine iki üç adamımızı koyarız ve şöför yerine bizim çocuklardan birisi geçer böylece metinlerden gelecek herhangi bir falsoyu önlemiş oluruz . . . Mekanist34: Tamamdır.bende dediğim gibi her ihtimale karşı metinlerin kervansaray oteldeki mekanlarında adamlarımla pusu kurucam . . . GoGo - Kü... : anlaşıldı . . . Ezgi'sh : Melike başkomserim şimdi aldığımız bir istihbarata göre metin ve ozzy kod adlı çete liderleri 'ArTiSt ÇeteSiniN ' güney doğudan gelecek mallarına el koymayı planlamışlar ve bunun için sınırın 250 - 300 m ilerisinde pusu kuracaklarmış . Ekip gönderelim mi ? Melik_karTAL : Olmaz Ezgi'sh eğer bu istihbarat doğrultusunda oraya ekip gönderirsek metin ve ozzy bazı şeylerden şüphe duyacaklardır ve buda senin kimliğini belli etmene neden olabilir o yüsden beklicez . . . Ezgi'sh: peki başkomserim siz nasıl emrederseniz . . . MeTiN : ozzy kanka kesinlikle aksilik bir terslik istemiyorum o malları ele geçirmemiz gerekiyor . . . OzzY : tamam kanka en güvenilir adamlarımı gönderiyorum operasyon maaline . . . MetiN :tamam kanka . . . OzzY : peki kanka biz operasyonda yer alıcakmıyız ? MetiN: hayır çünkü artist çetesi çok akıllı bir çete bizi orda tuzağa düşürmek isteyeceklerdir o yüzden biz orda avlanmamak için kervansaray oteldeki mekanımızda operasyonu takip edeceğiz . . . OzzY : tamam kanka . . . Peki Artist çetesine Geçmişte yaptığın yanlışı unutmadığını biliyorum bence onlarda bunu unutmamışlardır sana suikast bile düzenleyebilirler bunun önüne nasıl geçiceksin . . . MetiN: şimdilik tek düşüncem bu malları ele geçirmek sonra artist çetesini çökertmek için bir operasyon daha düzenleyebiliriz . . . OzzY : tamam kanka bu arada adamlarımız yerlerini aldılar . . . MetiN : tamam kanka . . . Ve aradan 4 saat geçmiştir. TIR sınır kapısında Belirmiştir . . . GoGo : evet şimdi Tır'ın önünü kesin . . . Elemanlar : peki efendim . . . Tır'ın önü Kesilir. şöför Tır'dan indirilir . . . Kü... : şöföre dönerek ; bu dakkadan sonra malların akibeti için TIR'a kendi adamlarımızı yerleştiriceğiz . . . siz 3 kişi Konteynır'a Saklanın . . . ahmet Sende şöför ol . . . Evet bizde arabayla sizi takip edicez konvoy halinde gidicez . . . Elemanlar : peki efendim . . . GoGo : Tır doğrudan bizim Beşiktaş'taki mekanımızın Deposuna gidicek . . . Elemanlar : peki efendim . Ve konvoy yola çıkar ama onları bekleyen tehlikenin farkında olmadan . . . MetiN: ozzy kanka adamlarına haber ver Tır Onlara doğru yaklaşıyor yerlerini alsınlar . . . OzzY : Tamamdır kanka adamlarımız hazır . . . Metin Ve ozzy nin Adamları Yolu keserler . . . DEVAMI GELİCEK SENARYO YAZMAYA DEVAM EDİYORUM BİZDEN AYRILMAYIN . . . Dizi Sponsoru : Hazel Ablamıza Çok Teşekkürler . . . Dizi araç kiralama Sponsoru : İrfan Abimize Çok Teşekkürler . . . IV.BÖLÜM Haftaya bu ekranlarda sizleri bekliyor . . . ArtiSt Yapımcılık tic.ltd.şti ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #169 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dizi Sponsoru : Hazel Ablamıza Çok Teşekkürler . . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin maaşı eşitlendi mi ? ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #170 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bu ücrete çalısmam arkadasım hem dizinin ilerlemesi icin rüşvet lazım ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |