![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ezgiye bak be ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #182 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu forumda ben oldukça Adrenaline hazır olun . . . Artist Senarist iş başında ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #184 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekleyin daha şimdi yazdım yeni bölümü iki üç gün sonra diğer bölümü yazarım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #186 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Aralık ayının ilk günlerine girilmiş, kış kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlamıştı. Bu kış insanların zor durumlarda kalacağı ayvaların iri ve çok oluşundan belli ediyordu kendini. Soğuk ve yağışlı havalardan elbette en çok ticaret yapanları etkiliyordu. Kü - artık şu büroya dogalgaz bağlattırmak lazım havalarda malum soğumaya başladı . GoGo- Haklısın ben bir konusayım bakalım ucuz yollu ayarlayalım şu işi. Sıcakta kafamız daha iyi çalışır ![]() Kü- sen halledersin dostum o zaman, aydında yeni istihbarat bilgilerini öğrenip geliyorum...akşama burda buluşuyoruz değilmi ? Artis Murat - Bende gidip şu tırdan kurtulmanın bir çaresine bakayım. Mallarda sayıldıysa işimiz dahada güzel bir hal alacak . GoGo- Evet bir an önce tır boşaltıldıysa ondan kurtulalım, Yerimiz belli olmasın. diğer tarafta ise ... Ozzy- Patron tırdan gelen sinyale ulaştık. Beşiktaş ta bir yerde harekete geçmek için izninizi bekliyoruz. Metin- yanımıza bu sefer fazla adam almalıyız ! en iyi 5 adamını seç ve benim yanıma gönder. Sende geri kalanlarla 2 tim ekibi kuracaksın. Ozzy- Emredesin patron Metin- Çocuklara söyle bu sefer dikkat etsinler, eğer o malları GoGo ve ekibine kaptırırsak çok büyük bir tehlike bizi bekliyor Ozzy ...bu bizim için ölüm kalım savaşıdır artık. Ozzy - Merak etmeyin efendim bu sefer her şeyi iyi planladık Metin- Bu senin son şansında olabilir ozzy dikkatlerimiz had safhada olmalı Ozzy- Hareket için emrinizi bekliyoruz efendim Metin- saatlerimizi ayarlayalım akşam 23:00 de onları gafil avlamak için iyi bir zaman. Yer ve zaman için senden daha geniş bir rapor bekliyorum . Ozyy - tamam parton O günün akşamı hafif yağışlı ve soguktu. fakat havayı ısıtacak atmosfer kendini baş göstermeye başlamıştı. Saatler 22:30 u gösterdiğinde Metin ve Ozzy adamları ile birlikte yeri tespit edilen noktaya doğru yerleşme planlarını yapıyorlardı. Metin- İki taraftan sen ve adamlarn kusatacaksınız biz 5 adamımızla birlikte ön kapıdan saldıracağız. Ozzy- Haydii çocuklar bu sefer bitirelim şunların işerini haydiiiii go goo !! Artist Murat GoGo ve adamları depoda malın boşaltılmasını bitirmiş ve tırı parçalara ayırarak ondan kurtulmaya çalışıyorlardı . fakat heseba katmadıkları bir şey vardı . Bu kadar mal yüklü olan bir araç güvenliksiz bir şeklide korunuyor olabilirmiydi. onlar bu durumdan ve çevrelenin kusatıldıgından habersiz işlerini acele bir şeilde yapmaya çalışıyorlardı. Akşamın alaca karanlığı sessizliğe bürünmüş sanki olacaklardan haberdar gibi korkup saklanmıstı ! Derken Kü çıka geldi .... Kü-GoGo acele edin hemen büroda toplanmamız gerekiyor ! GoGo- Heey adamım önce şu işi bitirmemize ne dersin haa ? Artis Murat- Bencede gel buraya dostum önce şu çöplüğü halletmemiz gerekiyor . Kü- Size acele edin dedim !!! bu işin şakası yok !!!!!! GoGo , Artist murat ve adamları şaşırmış Kü nün bu kadar acil olan toplantı isteğini merak etmişlerdi. Ortada dünya para eden mal ve kurtulmaları gereken bir tır varken ! GoGo- Hey dostum anlat bakalım nen var hee ? Kü- etrafımız sarıldı. Bunu ulu orta yerde söylesem belkide bizi dinliyor olabilirler anlıyormusunuz. Artist Murat- sakin ol ahbab ne kusatması bizim yeriimizi polis bile bilmiyor burasıını kimse bulamaz ![]() ![]() Kü- Beni dinleyecekmisiniz yoksa geberip gidicez !!!! herkes susmuş Kü nün gerçekten de birşeyler bildiğini ve bu onuda çok ciddi olduğunu görmüştü, Kü nün şakası yoktu ve bu kusatma dan kurtulmaları zor görünüyordu adeta kapana kısılmışlardı !... Kü- aydın dan istihbarat bilgisi almaya gitmiştim. Çok durgun ve düşünceliydi. İyiki gitmişim hem dertleştik birşeylerden rahatsız gibiydi ama bir türlü anlatmadı bana . Sonra tırın özel bir bölümüne yerleştirilen yer belirleyici sinyalden söz etti ! Bir anda ortam gerildi GoGo, artist Murat a doğru silahını çıkarıp bir el ateş ettii .. Dan !!! Silahına sarılmaya çalışan Muratın adamına ucarak tekme atan Kü onunda orada boyunu kırarak işini bitirmişti . Fakat GoGo nun vurduğu kişi Muratın tırı araması için görevlendirğigi teknik ekipten bir elemandı. GoGo- Murat böyle bir hatayı nasıl yaparsınız !!! Senin adamlarının görevi tırı kontrol etmek ve güvenlik şifresi varsa kırmak değilmiydi ? Murat- Dostum bana öyle bakmayın lütfen banada ok lediler bende tırı içeri aldırdım Kü- Bunun olacagı belliydi. Metinin bu zamana kadar boş durduğuna göre şeytani bir plan yapacagını aklımıza getirmedik ne kadar da safız. Rakibimizi zayıf gördük. GoGo- peki bu kadar zamana neden kaldın Kü ? neden haberi alır almaz bizi uyarmadın dostum ? Kü- etrafımız saatler önce sarılmıştı zaten , büyük bir ihtimalle de Metin önceden adamlarını göndermiş sonra dan kendi de geldi Artık ne yapmamız gerekiyor onu düşünemeliyiz. Bende içeri pizzacı klığında girdim. Soguk olan hava gergin bir hal almıstı ...... Derken ilah sesleri ve patlayan bombalar etrafı hareketlendirmişti. Metin ve adamları 3 koldan saldırıya geçmiş malı kendilerine teslim etmeleri için tehdit ediyordu. Muazzam bir çatışma başgöstermiş Siperler alınmıştı. Bu gece büyük bir katliama sahne olabilirdi..... Kü- GoGo sen ön kapıyı al ben arka kapıyı tutacağm Murat sende malları acil olarak sevkiyat yapılacak araca bindirmeye devam et . Olmazsa kusatmayı yararak geçmeye çalışmalıyız. Murat- tamam dostum ..hadi çocuklar hadiii elimizi biraz hızlı tutalım !... GoGo- Ben sizi korurum ekibimle Murat öenmli olan malların çabuk halledilmesi ... Bir yandan çatışma son sürat devam ederken diğer tarfta planlarını uygulamaya devam ediyordu. Metin- Uyanıklara bak akıllarınca malı kusatmayı yararak kaçırmaya çalışacaklar ![]() o sırada ozzy telsizle metine durumu bildirir... ozzy- efendim kusatmayı yaramayacaklarını bildikleri halde neden böyle bir harekete kalkısıyorlar ölüme gittiklerinin farkındalar .... Metin- hayır ozzy sen Kü yü tanımıyorsun daha ![]() Metin ve Kü zamanında Rus lara karşı birlikte çalıştıklarından nasıl planlar yapacaklarını iyi düşünüyorlar ve adeta satranç oyunu gibi hangi hamlenin yapılacagını kestirmeye çalışıyorlardı. Metin in aç gözlülüğü iki eski dostu düşman etmişti .... İki tarafta da ağır ölümler ve yaralanmalar vardı. Durumdan haberdar olan polis uzaktan namlulu silahlarıyla operasyona uzak kalıyor ve iki mafyanın birbini yemesini zevkle izliyordu Polis olan ajan Ezgi, Metin in yanında dura dura ona karsı bir duygu beslemiş ve bu çatışmada zarar görmesini istemiyordu uzaktan namlulu silahını olay yerine doğru çeviren Ezgi GoGo nun yanındaki 2 adamını al aşağı etti . GoGo yakınında bulunan iki adamının öldürülemesine şaşırmıstı çünkü karsı tarafın cephesinden gelcek kursunlarla ölecek bir mevkide değillerdi !!! ve kendisine doğru cevrilmiş bir namlu oldugunu da çok iyi biliyordu. Kü arka tarafta çatışırken zor anlar yaşıyor adamları birer birer Ozzy nin ekibine kurban gidiyordu... birden Kü Ozzy in adamlarının teker teker öldürüldüğünü gördü ve şaşırdı !!.... birden bir ses ''dostum dikkat et ...''diyerek Kü nün üstüne doğru atladı ve onu sağ tarafa doğru itti . kü nün üzerine doğru gelen el bombası bir adamının ölüme yol açtı. Kafasını kaldırığında Aydını görünce çok sevindi ''zamanlaman harika dostum ![]() Başkomser Melike de operasyona bizzat katılmış Ezginin uzun namlulu silahını kendisine vermesini istemişti . Namulunun ucunu GoGo ya çeviren Başkomser Melike ateş edeceği kişinin GoGo olduğundan habersiz hedefe kilitlenmişti..... ve DAN !!!! GoGo ya yardıma gelen ve gece görüş ısı termal dürbünü takan aydın şimdi GoGo nunda yardımına yetişmişti , fakat bu sefer yerde olan aydındı... GoGo kendisine ateş edildiğini ancak aydının onu iterek ve önüne geçmesiyle anladı. aydın yerde yatıyor ve agzından kan geliyordu. GoGo- Dostum bunu neden yaptın ![]() Aydin- senin ve ekibin için çalışmak benim için bir şerefti kardeşim ![]() Kü- Ne oldu aman tanrım aydııııın hayııır dostuuum ![]() GoGo- Dostum ölmeyeceksin sen ölememelisin..... aydın deponun kimseler tarafından bilinmeyen gizli bir kaçış tüneli oldugunu GoGo ya iletmek üzere geliyordu , fakat bunu ona canını verirken söylemişti. GoGo, Kü Murat ve adamları ellerindeki araca yüklenmiş malları sis bombası atarak gizli tünelden kaçmayı başardılar .....
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. Konu Aydin tarafından (02-12-2008 Saat 07:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #187 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ortalık fena karışmış... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #188 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydın harikalar yaratmışsın... tebrikler..
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #189 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydın kanın yerde kalmayacak dostum melıkeyı kendı ellerımle oldurucem ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #190 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sakin ol Gökhan,öfkeyle kalkan zararla oturur. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |