![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #41 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     siz şimdi birbirinize rep verirsiniz ![]()  ... |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #42 | ||
|    xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     yok veremezler rep sevkiyatı suya dustu       ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #43 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Sakaryalı Hazel,villasının ormanlık alana bakan tarafında kafasını dinlerken     Diğer tarafı da denize bakıyordur inşallah Metin... ![]() Gökhan:Şu Sakaryalı ve Falçata İrfan birbirlerini yesinler bakalım,asıl tehlikeyi gözleri görmüyor... hönk...   Sen demi Gökhan?![]() Senin yaşın kadar benim forumlarda dolaşmışlıgım var   Koptum ya... ![]() Mehmet : Ne istiyorsunuz benden bana napıcaksınız ben hic bir şey bilmiyorum ben masumum sadece o konuya gecerken ugramısdım niye beni aldınız. Beni merak eder sevgilim ben gidicem   Falçata Team ha Mehmet...   Forever Falçata sana...  Çok tırsmış gördüm seni...![]() Benimle geleceksin bundan sonra . Evinin kadını cocuklarının anası olacaksın   Semra : Sen nasıl istersen Metin   Bu Semra,bizim Semra mı? ![]() Teşekkürler Ufuk,Metin...Çok güldüm valla ya,Allah da sizleri güldürsün inşallah... ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #44 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() ![]() ![]()   Rolün iyisi kötüsü olmaz Çağla...  Oyuncunun rol beğenmemek gibi bir lüksü olamaz.![]() 
				__________________   ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #45 | ||
|    Gogo  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     valla ablam senaryoda yazmıslar forumun selahiyeti için       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #46 | ||
|    ah mine'l-aşk  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 44    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #48 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Tırsmak yok , metiN olayi karistiriyor       böyle olmamam lazimdi normalde ![]() 
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #50 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Durmak yok Pusu ya devam       5. cisi yolda![]() 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |