![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ufuk : Sorun değil dediğim gibi hem gececi olduğu için sabah arasam da yardım edemez…Şimdi tam zamanı … Ufuk telefonunu cebinden çıkarır ve arkadaşını arar… Telefon çalıyordur… 2-3 saniye sonra telefonun diğer ucundan bir ses ; Hannibal_65 : Aloo….. Ufuk : İyi geceler, kardeşim… Hannibal_65 : İyi geceler, ufuk..Hayırdır sen bu saatte aramazdın bir sorun mu var ? Ufuk : Kusura bakma kardeşim yaaa… Bir konuda yardımına ihtiyacım var… Hannibal_65 : Yapabileceğim bir şeyse elbette… Ufuk : Sana bir numara versem bu numarayı bugün söyleyeceğim saatte kimin hangi numaradan aradığını söyleyebilir misin ? Hannibal_65 : Ufuk yardımcı olmak isterdim ancak bu yasak …Böyle bir şey yaptığımız takdirde başımız çok büyük bir belaya girer kardeşim…Başka bir şey söylesen seve seve ama bunu yapamam kardeşim inan… Ufuk : Kardeşim, yasak olduğunu biliyorum ama hayat memat meselesi inan… Sende biliyorsun ya hani bizim yaptığımız bir araştırma vardı arkadaşlarımızla ilgili…O araştırmada bizimle birlikte olan arkadaşlarımızdan birisi kaçırıldı… Ve bahsettiğim numarayı aradılar o yüzden böyle bir şey istiyorum… Yasak olduğunu biliyorum ama hiçbir yasak insan hayatından daha değerli değildir sende biliyorsun ki ? Hannibal_65 : Ciddi misin? İnan çok üzüldüm… Tamam söyle sen numarayı bakalım kim aramış sizi… Ufuk numarayı ve aradığı saati arkadaşına söyler ve arkadaşı sistemlerinden arayan numarayı tespit etmeye başlar… Yaklaşık bir ömür gibi geçen 30 saniyenin ardından; Hannibal_65 : Kalem kağıt varsa yanında not et hemen ufuk…. Ufuk : (bir yandan arkadaşlarına yazmalarına işaret ederek ) Tamam söyle yazıyoruz biz…
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hannibal_65 : Söylediğin saatlere yakın olarak G. K. Üzerine kayıtlı 0 *** *** ** ** numaradan ve D.Y. üzerine kayıtlı 0 *** *** **** numaralarından aranmış bu numara…Birazdan sana mesajla adreslerini de gönderirim sinyallerden nerede olduğunu bulmaya çalışacağım ayrıca… Ufuk : Kardeşim nasıl bir yardım ettiğini anlatmaya kelimeler yetmez… Çok teşekkür ederim… Bunu hiçbir zaman unutmayacağım… Çok sağolasın… Hannibal_65 : Ben teşekkür ederim kardeşim…Umarım arkadaşınızı sağ salim kurtarabilirsiniz … Kendine dikkat et görüşürüz… Ufuk : Çok sağol kardeşim…İyi geceler… Peki Ozzy bu numaralardan hangisi seni en son aradı ? Ozzy1903 : İlk numara Gülname’ nin numarası zaten o değil… 2. verdiği numara beni arayan numara … Gülname : Peki şimdi ne yapacağız ? Ufuk : Arkadaşım numaranın kayıtlı olduğu kişinin adresini ve eğer bulabilirse eğer hangi bölgeden bizi aradığını tespit etmeye çalışacak…Sonra da bana haber verecek mesajla… Ozzy1903 : İnşallah bulabilir… Bu bilgiler çok işimize yarayacak… Umarım psimist’in hayatını kurtarmamıza yeter bunların hepsi… Saat gece 02 yi bulmuştur ve ekip hem yorgun hem de üzgün olmanın verdiği psikoloji ile iyice yıpranmıştır… Gülname : Araştırmayı artık yarın devam ederiz arkadaşlar…Artık evlerimize gidelim ve dinlenelim… Yorucu ve kötü bir gün geçirdik gücümüzü tekrar kazanmaya çalışalım… Ufuk : Evet, haklısın… Felaket yorgunum ve uykumda gelmeye başladı . Ozzy1903 arabayı çalıştırır ve bu sefer evlerinin önüne kadar bırakır ekibi… İlk olarak Ufuğu bırakır evine , ardından da Gülname’ yi … Gülname : Endişe etme artık, Ozzy… Korkmana gerek yok kendimize bakabiliriz biz de tamam mı ? Ozzy1903 : Psimist’in başına gelenlerden sonra bu söylediğini ne kadar yapabilirim bilmiyorum arkadaşım… Kendine dikkat et görüşürüz…
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülname’ yi de evine bıraktıktan sonra Ozzy1903 arabayı sahilin kıyısına çeker … Biraz yalnız kalıp düşünmeye ve zihnini dinlendirmeye ihtiyacı vardı… Arabadan inip sahilde dalgaların kayalara çarpmasını dinlerken gök yüzünde yıldızlar adeta parıl parıl parlıyordu… Bu temiz hava kendisine gelmesini sağlarken bir yandan da Psimist’in ne halde olduğunu düşünmesinden dolayı hüzünleniyordu… Psimist’ i evine kadar bırakmamış olmasından dolayı kendini suçlu hissediyordu ve elinin kolunun bağlı olmasından dolayı da sinirleniyordu… Öte yandan kaçırılmış olunan Psimist elleri , ayakları ve ağzı bağlı vaziyette bir odada kapılı tutuluyordu… Odada Psimist’ in bağlı olduğu sandalyeden başka, masa kanepe ve televizyon bulunmaktaydı.. Pencereler ise sıkı sıkıya ve dışarıdan hiçbir şekilde bir ışık girmeyecek şekilde kapatılmıştı… Ve balkona çıkan bir kapı vardı…Muhtemelen bir apartman dairesinde kapalı tutulduğunu düşündü… Televizyonun da neden bulunmuş olduğunu da anlamamaktaydı sonuçta tutsaktı…Bir yandan da buradan nasıl kurtulabileceğini düşünüyordu ama aklına gelen hiçbir şey de yoktu , üstelik sandalyeye de bağlı durumdaydı… Biraz zorlayıp gevşetmeye çalışsa da bunu yapabilme şansı yoktu…İp oldukça sıkı bir şekilde bağlanmıştı.. Karnı da acıkmış ve felaket bir susuzluk çekiyordu… Etrafta da hiçbir ses yoktu kendisini iyiden iyiye unutulmuş ve burada öleceğini düşünmekteydi… Acaba ailesi ve arkadaşları ne yapmaktaydı… Kafası iyice karışmış ve ne yapması gerektiğini bilmemekteydi… Buradan biran önce kurtulmak ve ailesinin yanına gitmek istiyordu … Psimist bunları düşünürken birden dışarıda ayak sesleri duymaya başladı… Herhalde birisi onu hatırladı ve kontrol etmeye gelmişti içinden keşke yanlarında su ve yiyecek bir şeyler getirmiştir diye umuyordu… Kapının kilidi açılmış ve içeriye 1.80 boylarında orta kilolarda, dalgalı siyah saçlı ve kirli sakalı olan bir adam girdi… Elinde bir tepsinin içine konulmuş vaziyette tabaklar ve içecek bir şeyler vardı… Psimist keşke Allahtan başka bir şey isteseydim diye düşündü JJ Kötü Adam : Şimdi eğer sesini çıkartmayacağım diyecek olursan kahvaltı yapmana izin vereceğim ama yok eğer açtığımda bağıracak olursan bütün bir gün aç kalacaksın anladın mı ? Sesini çıkartmak yok !!! Adam Psimist’in yanına gelir ve elini ayağını ve ağzını çözmeye başlar … Psimist : İmdatttttttttttttttttttttttttttttttt !!!! Psimist’ in bağırması üzerine adam psimist’in ağzını eliyle kapamaya çalışır ancak Psimist adamın elini ısırır ve bağırmaya devam eder…. Birisinin duymasını ve polise haber vermesini umuyordu … Psimist’ in elini ısırmasına ve bağırmasına iyice sinirlenen kötü adam Psimist’e tokadı atar ve yere yıkar… Psimist tokadın da etkisiyle ağlamaya başlar , kötü adam ise sinirli bir şekilde ; seni tekrar bağlayayım aç bırakayım da gör bakalım … Düşünüp de sana kahvaltı getirende kabahat zaten… Aç kalda nasıl yola girersin bakalım….
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötü adam odanın kapısını tekrar kapatır ve odadan çıkar ama içini bir endişe sarmıştır. Kızın bağırmasını her ne kadar bastırmaya çalıştıysa da etraftan herhangi biri sesini duymuş mudur emin olamıyordu ? En iyisi patronu aramak diye düşündü .. Patron : Alooo … Patron : Duyuyorum , bir şey mi oldu yine bu saatte arıyorsun? Kötü Adam : Patron, ufak bir şey oldu… Kıza yemesi için biraz kahvaltı götürdüm.. Ve özellikle de tembihledim uslu durmasını ve sadece kahvaltısını yapmasını ama bağları çözmemle kız imdat diye bağırmaya başladı… Patron : Duyan oldu mu peki ? Ve sen hangi eve götürmüştün kızı ? Kötü Adam : Emin değilim patron … Bağırmasını engellemek için elimle ağzını kapamaya çalıştım ancak elimi ısırdı ama en fazla 2-3 kere bağırabildi…Üsküdar da ki daireye götürmüştüm patron… Patron : (İyice sinirlenir) İyi halt etmişsin oldu olacak sokakta falan tutsak etseydin.. Nasıl salakça bir iş yapıyorsunuz anlamıyorum…Hemen ortalığı temizlemeye başla ve kızı oradan sessiz sakin bir yere götür ? Kimseye görünmemeye gürültü patırtı çıkarmasına izin verme sakın tamam mı ? Kötü Adam : Peki, patron …. Telefonu kapattığı gibi etrafı toparlamaya başlayan adamın içini bir huzursuzluk kaplamıştı telaşla hareket ederken dikkat etmeyip ayağını kapının köşesine vurur ve canı fena halde yanar…Bir koltuğa oturup vurduğu yeri ovalamaya başlar… Biraz olsun canının yanması geçmiştir ama o sırada duymaya başladığı ses ile şoka girmiştir !!! Üst katta ki imdat sesini duyan bir apartman sakini (Ramesoon) hemen polis imdat ekibini arar ve : Polis İmdat Ç.M. : Polis imdat çağrı merkezi ,günaydın ben Nihal nasıl yardımcı olabilirim efendim… Ramesoon : Günaydın Nihal hanım.. Oturduğum yerin üst katından İmdat sesi duydum o yüzden aramıştım …Adresi vereyim hemen size Karga zarife sokak (cidden böyle bir adres varmış ama arkadaşlar ) Dünya Apartmanı Kat : 5 D: 18 olacaktır…Polis İmdat Ç.M. : Peki efendim teşekkür ederiz. Hemen en yakın ekibimizi bölgeye yönlendiriyoruz… Aradığınız için teşekkür ederiz… Çağrı merkezi dahili telsiz hattından bütün ekiplere seslenir :
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polis imdat çağrı merkezi Üsküdar Karga zarife sokak Dünya Apartmanı K:5 D:18 den imdat çağrısı alındı bölgede bulunan tüm ekipler acilen bildirilen adrese gitsin. Telsizlerden gerekli talimatı duyan ekipler hızlı bir şekilde bölgeye yönelirler… Psimist’in istediği şey olmuştur ama bakalım sağ salim kurtulabilecek miydi ? Adada ki herkes ada hayatına iyiden iyiye alışmış durumdaydı … Herkes sorumluluklarını öğrenmiş ve her şeyin düzgün gitmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyordu… Gece Metin ile Seyyah arasında ki yakınlaşmadan dolayı canı sıkılan Veysel’in yüzünden düşen bin parçaydı.. Ayrı bir köşeye geçmiş somurtmuş vaziyette oturmaktaydı… Melik_kartal : Yüzünde güller açıyor Veysel hayırdır bir şey mi oldu ? Veystube : Bir şey olduğu yok bakma sen bana …. Melik Kartal : O zaman o suratının hali ne öyle hani olsa çok güzel sirke satarsın J.. varsa bir problem anlat çözmeye çalışalım… Veystube : Yardım edebileceğin bir şey değil ablacım düşündüğün teşekkür ederim… Alpler Abla : Metin sen ne yaptın canım bütün gece yatmadın mı ? Metin : Yatmadım ablacım ama kendimi yorgun hissetmiyorum endişelenme sen JJ Seyyah da bana arkadaşlık etti gece zaten biraz sohbet edip gezindik sahilde J Alpler Abla : Hadi yaa J İyi bakalım neler konuştunuz siz öyle anlatın bakalım ? Ve sen neden yatmadın ki seyyah’cım zaten hastalıktan yeni çıktın sayılır yeniden zayıf düşeceksin mazallah…. Seyyah : Merak etme ablacım , iyiyim ben… Uykum kaçmıştı benimde değişiklik olsun istedim sadece ….Hem iyi de oldu güzel güzel konuştuk metinle J Değil mi metin ? (muzip bir ifade ile ) Metin : Evet seyyah haklısın J Semra : Siz ikiniz sanki bir işler çeviriyorsunuz ama göreceğiz bakalım J Metin : Senin gibi bir hafiye varken nasıl bir iş çevirebiliriz ki Semra abla ? Anında enselersin zaten JJ
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Semra : Enselerim tabii J Akdora : Ensemde nasıl ağrıyor yaaa nerde benim kuş yünü yatağım ahh ahh L Metin : Semra abla çok güzel enseleme yapıyor abi isteyiver bir ense de senin için yapsın J Akdora : Valla mı … Yoldaşım sana zahmet bana bir ense yapsana J Semra : Yapayım yoldaşım ayıpsın… Metini ister misin senin için enseleyeyim J Akdora : Sağol yoldaşım ama metin kalsın… Ondan iyi ense olmazmış ![]() Gökhan : Nedir bu ense mevzusu ya sabahtan beri ? Mübarek nasıl bir enseyse anlamadım gitti …. Semra : Birileri enselenmek istiyormuş da oradan çıktı … Gökhan : İyi o zaman enseleyelim de bitsin bu mevzuu … Metin : Tamam bence de kapatalım ne alakaysa sanki tutturduk gidiyoruz bir ensedir …. Tuba_hayat_bjk : Hep bu uyuzun yüzünden uzuyor zaten (Akdora yı işaret ederek) Akdora : Sende şimşek çaksa benden bileceksin… Ne kastın varsa bana sanki tavuğuna kış dedik… Hayret bir şey yaa … Tuba_hayat_bjk : Olsa tavuğum onu da dersin zaten senden her şey beklenir .. uyuz şey işte… Mekanist : Tavuğun olsaydı ağabeyciğimin öyle bir şey demesine izin vermezdim tuba rahat ol sen (Akdora ya göz kırparak ) Tuba_hayat_bjk : Sağol murat sende olmasan bu uyuzdan her şeyi beklerdim J Akdora : Sağol be murat satışta gördüm seni şunun için bana dediğin laflara bak yakıştımı sana ? Mekanist : Yanlış anlama abi, tavuğun ızgarasını yapıp yemiş olurduk onun için dedim ![]() ![]() Akdora ve mekanist başlarlar gülmeye JJJ Tuba_hayat_bjk : Allahım neydi günahım… Birken iki oldular yaaa LL
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Semra : Tuba ama sende hak ettin be canım…Gitme o kadar dedim yoldaşımın üzerine dinletemedim ki …. Sheker : Tubanın laf dinlediği nerde görülmüş ki J Tuba_hayat_bjk : Sağol yani sheker …Herkes bugün bana sataşıyor nedense… Akdora : Bana bulaşma dedim o kadar, Allahın sopası işte gör gününü ![]() Tuba_hayat_bjk : İyi tamam yaa bir daha uğraşırsam seninle ne olayım LL Akdora : Ne olacaksın söyle de bilelim J Sevil_1903 : Tamam be canoo, uğraşma artık kızla çekip gidecek şimdi … Akdora : Sen canoma dua et yoksa ben bilirdim sana yapacağımı ![]() Alpler Abla : Yani Akdora sende az değilsin haa.. İkinizi de dizime yatırıp döveceğim şimdi …. Köyün Delisi : Bunlar dize gelecek boyda değiller ama abla nasıl yapacaksın merak ettim JJ Alpler Abla : Deliiii, delirtme beni ![]() Köyün Delisi : Tamam , sustum ablacım ![]() Alpler Abla : Kahvaltı da ne yemek istersiniz bakalım çocuklar ? Mehlika : Valla olsaydı şimdi şöyle güzel bir omlet ne güzel olurdu yaa… Alpler Abla : Maalesef yumurtamız yok mehlika’ cığım… Melik kartal : Salata reçel peynir ve zeytinden oluşan bir kahvaltıdan başka alternatifimiz yok arkadaşlar… Veystube : Ağız tadıyla bir hayal bile kurdurmuyorsun yaa L Melik_kartal : Tamam Veysel seni o zaman hayallerinle baş başa bırakalım belki karnını doyurursun onlarla nasıl olur… Veystube : Gıcık şey ne olacak… Hıh J Melik kartal : O senin hüsnü kuruntun canım… J Veystube : Senin ki ne sanıyorsun peki…. J
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |