![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seyyah : Aaaa, şuna bak yaa sen belki ayı olabilirsin ama J ben yavrun değilim bir kere ![]() ![]() Mekanist : Lafın gelişi canım sende J Seyyah : Anlamam ben lafın gelişinden ve gidişinden ![]() Mekanist : Tamam ya tamam sustum konuşmuyorum… Sheker : Bence de sus mekanist, konuştukça batıyorsun J Mekanist : Sayenizde herkeste bana sataşıyor ne kastınız varsa bana LL Metin : Ee, kardeşim sende ha bire konuşuyorsun…. İnsan iki dakika susar yaa motoru soğusun diye sende maşallah dur durak yok… Mekanist : Benim motor 5.ooo cc öyle hemen su kaynatmaz ![]() Grup bu lafa kahkahayı basar ![]() Alpler Abla : Ya bu çocuk çok fena gerçekten… Gün geçtikçe açılıyor kabak çiçeği gibi ![]() Bir yandan muhabbet edip bir yandan adayı turlamaya devam eden grup gayet neşelidir. Havanında güzel olmasının bunda etkisi çoktu… Köyün Delisi : Yaa, ben bir şey soracağım… Akdora’mızın, maymunlarla kanka olduğu mağara ne taraftaydı J Havalı_çocuk : Çok uzak değil 2-3 dakikalık yolumuz var oraya… Akdora suratını asar LLL Gökhan : Kardeşimin daha fazla moralini bozmayın arkadaşlar… Hadi Akdora sende suratını asma kardeşim … Akdora : Tabi sizinle dalga geçen yok… Ama deli şey sorarım ben bunun hesabını sana !!! Köyün Delisi : Hiçbir şey yapamazsın canım arkadaşım…Sen bana kıyamazsın… Akdora : Görürüz canım… Tam bu sırada önüne dikkat etmeyen Mehlika yerde ki bir taşa takılıp yere düşer ve elini yaralar… Eline sivri bir dal parçası batmıştır ve oluk oluk kan akmktadır…
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mehlika : Ufff, elim çok fena acıyor … Respect Me : Sakin olmaya çalış mehlika, Eline sarabileceğimiz bir şeyler bulmalıyız… Semra : Burada ne bulabilirsiz ki ? Allah’ ım her gün bir beladır gidiyoruz… O sırada metin bulmuş olduğu bir kağıt parçasını tutup getirir… Akdora : O nedir metin nereden buldun ? Metin : Yerde buldum abi, ama çamurlu ne olduğunu anlamadım !!! Havalı_çocuk : Versene bakayım ben şuna …. Metin : Al, abi… Semra : (Sinirli bir şekilde ) Mehlikanın eli kanıyor siz kağıtla ilgileniyorsunuz arkadaşlar ya, çok mu önemli sanki bir kağıt parçası ? O sırada Veystube üzerinde bulunan t-şörtünü çıkarır ve Mehlikanın elinin kanının durdurulabilmesi için Semra’ ya verir… Semra : Sağol Veystube… Bazı arkadaşların senden öğrenecek çok şeyleri var… Veystube : Bir şey değil abla… Havalı_çocuk : Semra, aşk olsun arkadaşım… Neden böyle diyorsun ki… Mehlikayı bizde en az senin kadar düşünüyoruz ama kağıda bakacak olursanız sıradan bir kağıt parçası olmadığını göreceksiniz… Semra : Kağıt sıradan ya da değil şu anda önceliğimiz o kağıtta ne olduğu değil mehlikanın kanamasını durdurmak arkadaşım… Havalı_çocuk : Birden heyecanlandım kağıdı gördüğümden düşünemedim o yüzden özür dilerim hepinizden …. Ama kağıt dediğimiz şeyin bir harita olduğunu söyleyebilirim ama pek belli değil şekiller…. Respect Me : Ne haritası ? Havalı_çocuk : Define haritası olabilir gibime geldi …. Havalının elinde ki harita herkesi heyecanlandırır… Acaba adada bir hazine mi vardı ve ada sakinleri bu haritanın üzerinde ki simgeleri çözebilecek miydi ? Devamı haftaya bizden ayrılmayın arkadaşlar….
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |