![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #421 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     meltem sana josh u getirecem diyecem ama inanma birileri kafamı kıracak aklıma geldi     ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #422 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Benim değil,Ufuk söylemişti de...Fikrim geldi demek istiyorsun yani anlamında Ufuk'a bir göndermeydi...      Ben de fikir yok...   Ama her türlü fikre saygılıyım...![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #423 | |||
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() 
				__________________   ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #424 | ||
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Hangi payı alacağını anlamışsın,afferin...    ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #425 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 24    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #426 | |||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #427 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 farketmez abim bi kurtulalımda   dua etki kurtarıcı tim'desin yhoksa .. .. .       çoğalmış ama beni unutmuşlarr . . .   ben varken adam co-senarist oldu     ulen shrek   ibo abim satıslarda gördüm seni iki dakkada kardesini hiçe saydın            |  |||
|   |        |  
|    |  #428 | ||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bizim baytarın son keşfidir ablacım bu ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #429 | |||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #430 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     abim ben basrol oynamak istiyorum dedim beni bir iki sahnede 3-5 tane replik yazarak figüran gbi oynattın     yani su forumda sayılı senaristler var   bizleri değerlendir artık     ![]() Akdora - Aydın - By Artist ( OutKast ) - bide şimdi ufuk   abim senden projende güsel yerler bekliyorum    |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |