![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #671 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     senarist bey       ![]() 21 ocak a kadar yap lost başlıyo ![]() ![]()  ... |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #673 | |||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     valla bende bilmiyorum gökhan kardeşim ...Bi yakalarsam zaten       olurmu yaa lost benim rakibim erken çıkarırsam nasıl rekabet edeceğiz ![]() Alıntı:  
 ufuk çaktırma yaa millet korkup kaçacak boğulacak falan oluyormu heç ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #674 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 Çok korktum... ![]() ![]()  Şu an zaten karadayız canım...![]() 
				__________________   ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #675 | |||
|    Kü...  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 utandırıyorsun bbeni bayan ![]() ![]() ![]() kulanı dört aç ozaman ![]() tuna tabu söyLerim geneLde ona göre ![]() 
				__________________   "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı''  |  |||
|   |        |  
|    |  #676 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  ||
|   |        |  
|    |  #677 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 24    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ibrahim adada bizim için bi yılbaşı programı hazırladınmı       |  ||
|   |        |  
|    |  #678 | ||
|    Gogo  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #679 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     hayır hayır sen deil ben üzülme sen tamammıı       ![]() 
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  ||
|   |        |  
|    |  #680 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Kimsenin huzuru bozduğu yok,içiniz rahat olsun..Ada psikoloji işte...    ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |