![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 24. Gol olduktan sonra eğer tartışmalar olursa ve golü yiyen takımın bir oyucusu golü kabullenirse rakip takım direk o kişiyi yüceltip "adamın gol diyo" diyerek golü alırlardı. Golü kabullenen kişi de kaleye veya defansa alınırdı. bu kuralı hiç sevmezdim. maça ortada başlar kalede bitirirdim ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkan abi bende krize girdim ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok qüzeLdi Erkan Abi saoL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 25. Varsa hakeme yapılan en dolu dizgin hakaret: "hakeme gözlük, eline de sözlük" tü. iste bu soz beee ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyikide yaşamışız bunları iyi oyuncular nekadar arkadaş olsada aynı takımda oynamama gibi sıkıntı vardı ...artık karşımda ki arkadaşıma karşı yenilmekte koyacağından daha iyi oynardım nasıl futbol oynardık ya öylee .... kale direkleri genelde çöp kovalarıydı şimdiki gibi değil çöp kutusu eskiden vita yağı olması lazım ? vardı : ) 14 litrelik onları sabitlerdik. okulda sınıf maçlarıda bir başkaydı hıı halı sahalar yoktuu ama oynayacak hem arkadaşlar hemde geniş alanlar vardı tarih oldu herşey
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eyvallah ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | 6. Topu patlatan parasını öder, patlak top ikiye kesilip kafaya takılırdı. 7. `Frikiklerde açıl biraz` denince `Burası Ali Sami Yen mi` şeklinde cevap verilirdi. ahzhajzhaha=)=) Şu 2 kurala biterdim yaw..4-5 senedir duymasam da "Burası AliSamiyen mi? " cümlesi dün gibi kulaklarımda .=)=) Ayrıca patlak topu kesip 2 yarısını da şapka yerine kullanmayı da az yapmadık..=)=) Genelde kames toplarda yapardık onu.. ![]() 20. Maçlarda eğer iddia varsa ödüller genel olarak Algida Max, eskimo, meybuz, 2,5 litrelik kola vb. ürünlerden oluşurdu. İşte bu ya..=)=) Kola, Max fln pahalıydı pek konu olmazdı bizim oralarda da..Meybuzu az yemedk..Bi de Fresh Gazoz vardı.. ![]() ![]() ![]() ![]() 27. Penaltılarda eğer takımınız açık ara farkla öndeyse kaleciye vurdurulurdu. Ama en güçlü forvetiniz penaltıyı kullanacaksa, hemen rakip kalecinin gönlü alınırdı: "Merak etme olm, teknik vuracam." Hea=)=) Kaleci penaltıyı atamayınca da tepki görmezdi..=)=) Kaleci ya şerefi var..=)=) " Kaleci olm ya atmasa da olur " derlerdi.. ![]() 34. Mahallenin abileri kaleci alıştırırlardı ve buna göre puan verirlerdi. Aralarında kavga eden çocukların puanı kesilirdi. Aha=)=) Bu olay yüzünden az fırça yemedm annemden..=) Sırf büyük takımın abileri egosunu tatmin edicek ya da can sıkıntısını geçircek diye az geç kalmadım ewe =)=) Ama mahallenin büyük takımınn kalecisi olmamı sağlamştır bu kural Allah'ı var.. ![]() 40. Para o zamanlar kolay bulunmadığından maçın hangi takım tarafından başlatılacağına; bir tarafına tükürülmüş yassı bir taşın havaya atılıp, yaş mı,kuru mu seçiminde doğru tarafı bilen tarafın başlaması yöntemi ile karar verilirdi. azuahzjahz=)=) Bu tükürük olayının bi de misket oyunu versiyonu vardı da ona biterdim...Baş, Tumba, cımbız türü oyunlarda dizili misketlerin önüne oyunun en çirkef adamı tükürür diğerleri de ayağıyla o zemini düzleştirirlerdi..=)=) zuahzha=) Ne iğrenirdim=)=) Cidden 10 numara paylaşım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Konu İbodaca tarafından (29-01-2009 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |