![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dünya üzerinde ki dişi kartallara oranını basitçe hesaplamak gerekirse % 1 den bile en az 10 kat daha azdır yetinmeyi bilmiyorsunuz sonra kalkıp bize laf yapıyorsunuz değerimizi bilin yoksa ellere gittiğinizde ne demek istediğimizi çok iyi anlarsınız ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siz yetinmeyi bilin asıl konuşmayın buralarda olur olmadık ![]() ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
bizim laf çevirmek gibi bir derdimiz yok teyzoşş bizde kartlar daima açıktır dosdoğru söyleriz söyleyeceğimizi ve kurtulmak gibide bir derdimiz olmaz çünkü zaten haklıyızdır biz konuşuyorsak kesin haklıyızdır ki konuşuruz ... Ha sizi severmiyiz diyecek olursak dişi kartallarımızın başımızın üstünde yeri var o yüzden neden alınganlık yapıyorsun anlamıyorum teyzoş yoksa yaran mı varda çaktırmıyorsun ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkurler metın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öyle öyle siz haklısınız.. kendi kavganızla baş başa bırakayım ben sizi konu dağılmasınn ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teyzoşş iyisin değil mi hasta falan değilsin sen itiraz etmedin nasıl oldu böyle birşey ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizi yüceltik yalnılş anladınız neyse ![]() Dünya capınca özel bayanlarsınız dedik size abla başka ne diyelim.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğrudur Metin.. ![]() itiraz edilcek bi durum kalmadı İbo arkadaşım herşey bi yere kadar artık ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NEyse konu baya aşdı kendini Teşekkürler yorumlar icin ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |