![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | okul yıllarında sürekli annemi babamı çağırırdı öğretmenlerim çocugunuzdan şikayetçiyim diye yediğim haltları bir bir anlatırdı ama annem kendinden emin ''benim çocugum yapmaz öle şeyler ama arkadaşlarına uyuyor.'' diye kabullenmezdi. demek istediğim türk insanı kendine toz kondurmuyor ![]()
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabi tabi yapmaz ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fransız:sesimi Cıkarmam sevgilime gider beni teselli etmesini isterim bu daha beter ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | fransız:sesimi Cıkarmam sevgilime gider beni teselli etmesini isterim akıllı kadın başka olur ya ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
günahımızı alıosunuz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | aman napalım siizn günahınızı herkes kendi günahını çeksin günah işleyip işleyip biizm üstümüze yıkmaya çalışmayın ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |