![]() |
ben almım ablacım el sallayın sız bana tepeden :D |
Oyunbozanlık yapma Selin...:D |
ben o oyuna hıc katılmadım kı mızıkcılık yapayım :D |
Kamikaze olayını sen hatırlattın,başlatttın her neyse,şimdi gidiyoruz işte...:D |
abla yaaa :D |
Abla mabla yok...:D Benim hiç aklıma gelmemişti.:D |
bıde bunun balerın versıyonu var:D kuzenle bınmıstık deli " Allahım dusucez bılıyorum ama nolur yere yakınken duselım" dıe dua etmıs bıde bunu soyluo utanmaz :D:D |
Balerine de bindim,gondola da bindim.Burda kamikaze yok ki olsa ona da binerdim yahu...:D |
ben de geliyim mi ablaa:D ben sakinleştiririm milleti:D sen de beni sakinleştirirsin:D |
çılgınlık zaten kalbim var ben binsem giderim kesin :D Beşiktaş Aşkı Dünyada Bitsede Mezarımızın Karanlığı Kefenimizin Beyazı İle Bütünleşir |
eee Hazel abla gidiyoruz heralde hee sen topla forumu gideriz:D |
ben ardınızzdan su dokerım :D |
yoo sen en önde olacaksın:Dbayrak tutan haha:D:D |
gelmıorum yaa allla alla :D korkuyoruz aaaa :D:D |
merak etmee birşey olmayacak hem binersen kamikazeye korkunu yenmiş olursun belki:D |
walla bındım yenemedım :D ben sızın yuz ıfadelerınızı gorcem belkıı :D |
görürürüz hepimiz birbirinin tipini :D |
göstermem tipimi kimseye :D:D gelır gıbı yapar kacarım bende :D |
güzelmiş ya :D |
Alıntı:
|
Tabiki gelebilirsin Öznur,Samet seni de bekliyoruz.:D Karar verilmiştir:Gidiyoruz!..:D:D:D |
teşekkürler süper olmuş :D:D:D |
Rica ederim,hep beraber Lunaparka gideceğiz,sen de gel olur mu?:D:p |
cagladan ızın cıktı ben gelıorum ama bınmıorum :D |
Yahu binmeyeceksen ne yapacaksın ki Selin?:D Gel gel,benim yanımda oturursun.:D:D:D |
herkesın tıpıne bakıcam :D:D yasasın kotuluk e bırının o hallerın fotosunu cekmesı lazım dımı ama :D |
:D:D:D:D:D O da doğru,tamam senin görevin foto çekmek...:D Foruma eklersin...:D |
zevkle ablam :D şükür yırttık :D |
Yükseklik korkum var ben tırsıngen bunlardan :D O adam ne biçim kusuyor öyle ıyyyyyyy :D |
Çok sevindin Selin...:D:D:D Gökhan sen de mi korkuyorsun ? Çık çarşıya Crazy Dans'a bin...:D Oğlum bile bindi yahu..:p |
abla ısın garıbı korkuyorum ama arkadaslarımı güç bela ben ıkna etmiştim bınmek ıcın..korkumu yenmek ıcın kamıkazedır gondoldur Crazy Dans tır hepsıne bındım ama yok o anların hatırlatmak bıle korkutuyor.. |
Neyse sen binme o zaman,ne olur ne olmaz...Allah korusun... |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |