![]() |
Alıntı:
|
doktor olup 35 te tam hayata atılacan:)bu arada gençlik bitmiş olacak mantıksız bence:] |
Alıntı:
|
Önemli olan ruh güzelliği, yoksa kapıcı olmuş, tornacı olmuş, çöpçü olmuş farketmez yaaaaa. Allaaa allaaaa (^_^) Bunlarda bişey beğenmez gerçi. :p |
kapıcı tornacı olmaz tabi eli ekmek tutsun yeter:D:D |
Alıntı:
|
hepsı yalan cebınde paran varsa butun kızlar senn :D |
Hali vakti yerinde bahçıvan , baloncu, kasap falanda olabilir tabi. Ruhun güzelliği yeterli yapmayın aaaaa :::: ))). Ekmeğini taştan çıkartan, demiri oya gibi ören işçi olabilir Ya cidden herkes en süperini ister olmuş. Bakıyorlar adamda para gani, bir evin bir oğlu. Hemen kocacım diye koşuyorlar. O sebeple evlendikten 1 sene sonra boşanma olur herhalde lollllll. Pffff :-s |
onlar işin şakası tabiki:) evleniceğin insan önce dürüst olsun evine sadık olsun çalışkan olursa her halukarda ekmeğini çıkarır sen gidip zengin yada mesleği iyi diye evlenirsen o evlilkten hayır gelmez sevgini olmadığı yerde saygı saygının olmadığı yerde huzur olmaz. yada adamın durumu iyi malı işi arbası vs var ama garantisi varmı mallarının bir kriz vurur elinde ne var ne yok gider sende zengin diye evlenirsen evlendiğinle kalırsın:p aksini düşünen kızlar var hemde çok ama istisnalar kaideyi bozmaz;) |
ben çiçekçi olmak isterdim kız arkadaşımıza her gün bişe kutlayıp çiçek almaktansa kendi dükkanımdan verirdim:D |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |