![]() |
İhanete Uğrayan Kadınlar Neler Yapar!!! Çeşitli milletlerden kadınlara “Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız?” diye sormuşlar işte yanıtlar: - Amerikalı: alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım. - Fransız: dünyada başka erkek mi yok hemen yenisini bulurum. - Rus: votkalarla sarhoş olurum - İngiliz: viski ne güne duruyor. - İtalyan: kocamı öldürürüm. - İspanyol: kocamı da sevgilisini de öldürürüm. - Alman: kendimi öldürürüm. - Japon: önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm. - Arap: hocaya gider muska yazdırırım. - Türk: kocam beni aldatmaz! :D:D |
İhanete uğramış kadından herşey beklenir.. Tehlikelidir :D |
kadının gözyaşından korkcaksın arkadaş =) |
timsah gözyaşları onlarr ;) :D |
:D:D bnm tawsiyem agLıyosa kaçın :D |
ahahaha saoL aßLacıq :D |
napacaklarını kestirmek zor:D |
Kabak Gibi Oyar Allah'ıma.. |
Alıntı:
hoş aLdatan erkek hiçbişeye değmez.. ben arkamı döner qiderdim.. bi anLık neFsine yeniLip bensiz bi ömür qeçirmeyi qöze aLmışdır nede oLsa.. ;) ama sağLam ßi tokadı hakeder.. :D |
Güzelce bi paralayıp hırsımı almam lazım, şöyle içi boş olan kafasını orta yerinden kırmak lazım... Sonra defolsun gitsin. |
bayaa sadistçe yorumlar :D:D:D |
kadın haklı kocasının kıymetini değerini biliyo laf söylettirmiyo helal olsun -türk kadınına:D:D |
Bu işin mazereti olmaz ama önce bi sormak gerekmezmi adama neden aldattın diye ?... |
aman aman aman ... |
Aldatmışsa zaten kurtulmak istediği için aldatmıştır erkek kadına mazeret çıksın diye hıh :D:D |
erkeklerin geninde var abi aldatmak aldatmayan erkek yokturr aldatmanında bi mazereti yoktur karısını seven adam ztn aldatmaz aldatıyorsa da allahından bulsun:D:D |
Yorumlar gözlerimi yaşarttı valla...:D:D:D |
Bırakmak istiyorsa, sevmiyorsa artık, direk söyleyebilecek kadar yürekli olsun. Öyle aldatarak iğrençleşmesine gerek yok . Bu erkeklerin o çok sevdikleri erkeklik kavramı aldatarak olmuyor maalesef. Adam gibi adam olsun açık yüreklilikle ayrılmak istiyorsada dile getirsin. Belki ayrılmak istiyordur o yüzden aldatmıştır gibi bi bahane kabul etmiyorum ben kendi adıma... |
Erkekleri kızacağınıza onları aldatmaya sevk eden hemcinslerinize kızın önce siz :D:D |
Alıntı:
İşin şakasını bir yana bıraktığımda aldatmanın her türlüsünü ne kadına ne erkeğe yakıştırmam..İnsan olan karşısındaki insana saygısından bile olsa bunu yapmaz sevmiyor olsa bile... |
abicim adam aldatmayı kafaya koyduysa onu kimse engelleyemez ki kadındamı suç belki kısmen ama kadın aldatılmayı hakedicek kadar ne yapıyor kocasına kötü davranıp evde kavga çıkartıp dırdır ediyorsa o kadın zaten hakeder o ayrı bi mevzu;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum ben sadece erkekler için konuştum ama bayan cephesindede bu böyle aldatan her türlü iğrençleşmiştir bayan olsun erkek olsun farketmez. Ki bunun benim gözümde affı yoktur. Bu arada şu kendi hemcinslerinize kızın olayınada cevap vermek istiyorum :D Ben öyle erkekler biliyorum ki sadece egoları için zevk için zamparalık olsun diye aldatıyorlar. Ki karşındaki ne kadar yanlış yapmış olursa olsun aldatılmayı hiç kimse haketmez . Söylediğim gibi eğer bayan yada erkek karşı tarafın bir yanlışı varsa oturup konuşursun insan gibi . Aldatarak , tek eşlilik kavramını ortadan kaldırarak, çok afedersiniz bu kelime için 'hayvanlaşmanın' alemi yok. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın bunu her iki cins içinde söylüyorum. |
allah korusun şaka bir yanada aldatmak kadar iğrenç bir şey yok aldatmanın mazeretide olmaz sadece erkekler değil aldatan kadınlar içinde geçerli bu;) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok ben almayım bak beni korumaya aldılar ztn:D:D |
Aldatacaksan neden birlikte olur bir insan ? Madem aldatacaksın kanında bu var, neden o zaman evlenirsin yada uzun süreli birlikteliğe girişirsin.Hovardalık yap daha iyi :):) |
birkac erkek aldatiyor diye her erkegi ayni yere koymamak gerekiyor bende birsürü kiz taniyorum erkek arkadasini yada kocasini aldatiyor malesef türklerde var icinde onun icin bütün sucu tek sucluyu erkeklere vermek bana pek dogru gelmiyor acikcasi erkek dedigin namusunu serefini koruyan birisi ve kitabimizda aldatmak ihanet yoktur.. yapmiyorsa birak erkek insan yerine koymam.. |
Türkiye`de Saat: 05:15 . |