![]() |
Azrail ile unluler arasinda gecen muhabbet Azrail ile unluler arasinda gecen muhabbet; Suleyman DEMiREL : Daha siyasete doyamadim valla ,Azrail Bey bi bes sene daha ellemeseniz bana (Yil:2020 Yas:135) Tansu CiLLER : Simdi ben sizinle geleyim gelmesinede.Amerikadaki mallarimi transfer etmenin hic imkani yok mu ? %30'unu size biraksam Ajda PEKKAN : Ne demek bunyeniz narkozu kaldirmaz doktor bey ? Siz isinizi yapin lutfen dedigim gibi alnimi biraz daha gerelim kirismis yine (Yas:120) Mahsun KRRMIZIGUL : Yigilmadiiiiiiiim Ayagtayiiiiiiiiimmm Reha MUHTAR : Simdi siz benim canimi alirken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu soleyin lutfen Mustafa TOPALOGLU : Oteki dunyaya giderken bide saturn'deki aileme ugrasak bi yorgunluk cayi felam icerdik Sadettin TEKSOY : Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY simdi sizlere budistlerin sihirli kilicini gostericem gordugunuz gibi celigi kesen bu kilici kalbinize sapliyolar bisi olmuyo evet deniyorum simdi!.. Bulent ERSOY : Ayol sen ne kadar guclusun bole.Ablan kurban olur sana Cuneyt ARKIN : Breee gafil benki Malkocoglu tek basima ordular dagittim sen tek basina mi alican canimi Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt Nadide SULTAN : Konyalisin dimi ? |
Mustafa TOPALOGLU : Oteki dunyaya giderken bide saturn'deki aileme ugrasak bi yorgunluk cayi felam icerdik hehee bu güzelmiş saol:D |
hehehe güzelmiş kardeş emeğine sağlık:D |
Binbir gecedekı onur: bi gece daha we karsılıgında 300.000 dolar:D |
hehehe:Dteşekkürler paylaşım için |
hahahahaa.tsk. |
Ajda PEKKAN : Ne demek bunyeniz narkozu kaldirmaz doktor bey ? Siz isinizi yapin lutfen dedigim gibi alnimi biraz daha gerelim kirismis yine (Yas:120) haha:D:D |
Alıntı:
|
Nadide SULTAN : Konyalisin dimi ? puhahahaha |
süper yaaa demirel ve tansu çillerinki çok güzel ve gerçek |
Türkiye`de Saat: 16:26 . |