![]() |
hahahah süperya hele 1.cisi:D:D |
konu kilitleyişine kopmuş adminin |
teşekkürler |
teşkkrler:) |
bizim,adminlerimize yağ çekmemize gerek yok ;)hepsi çok şeker hepsi çok iyi daha önemlisi çok çalıkanlar.:):)hepsinden allah razı olsun. |
selam -selam naber? -iim senden? -iim bende tşk. -adminim bugun çok şıksınız. -tşk ederim -adminim bugun dişleriniz pek beyaz -tşk ederim -adminim .. -yeter ulan :D:D |
:D:D |
heheh süpermiş :D |
bakın şimdi modarötere yağ yapılacak bide süper moda :D |
hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: mrb nuran abla | « ηєωαяια » |: mrb cnm hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: abla yaw senne kadar güzel süper mod luk yapıyo yaa | « ηєωαяια » |: :Ş | « ηєωαяια » |: ne dion olm :D hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: yaw walla çok süper modluk yapıon hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: nsl süper mod oldun | « ηєωαяια » |: şimdiiikkk | « ηєωαяια » |: olm başka uğraşcak biri yok mu hadi sonra gel :D hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: yaw abla lütfen bnm tek idealim sensin (cinsiyet olarak deil :H) | « ηєωαяια » |: allah kurtarsın ne diim :D hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: abla noolur kim den yardım alabilirim çok güzel modluk yapıon | « ηєωαяια » |: bonuss banned nasıl? hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: ıı şey tmm ben ablamdan yardım alıyım hayat bir çay aşk ise şeker bizim gibi deli kanlılarçayı şekersizde içerler: ii günler ama yinede sen düşün ok | « ηєωαяια » |: tamm başka işim yok zaten düşünürüs | « ηєωαяια » |: alhmm ya |
Türkiye`de Saat: 10:17 . |