![]() |
Bu bebek kimin... :D |
DİKKAT: Bu gün forumumuzun kapısında sepet içinde bir bebek bulunmuştur.. daha birkaç günlük oldğu belirlenen bebegin Yanındaki notta ;" ben evladıma bakamadım lütfen ona iyi bakın, adı ahmet " yazıyor... Bu bebek kimin ve niye bu sitenin kapısının önüne bırakılmıştır bilen yok. Yetkililer bebegi kimin bıraktığı konusunda yoğun bir çalışma içerisindeler.Gerekirse sitedeki üyelere DNA testi yapılacağını açıkladılar... Bu konuda herhangi bir bilgisi olan üyelerimizi yardıma çağırıyoruzz...Bu bebeğin siteden birinin olduğunu düşünüyoruz sizce kim? |
Kesin Burak'ındır |
Onura benziyor walla :D |
benim ya aaaa:Diki dakka gidiyorum işim çıkıyo gırgır şamata..o notu da ben yazmadım zaten:Dyaramaz çocuklar yazmıştır adı ahmet de deilki:Dtüh...rahatsız ettiyse özür dilerim:D |
kimin cocugu olabilirki |
benim olmadığı kesinde :D |
ben biliorum ama sölemem sır:D |
valla kartalbabaya benziyo:Dherif askere gitti bakacak kimsesi olmadigi icin foruma emanet etti yazik yazik |
yanakları tombik tombik mşllah çok tatlı kiminki aceppp :) aslında benzettiğim bi kaç kişi var ama şimdi hangisini söliim yanlış anlaşılmasın :D:D |
belki babası fenerbahçelidir anneside beşiktaşlı oğlunun bjk li olmasını istiyordur bence kesin ondan bıraktı ::D:D:D:D |
kiminse gelsin alsın bebeğini:) |
Alıntı:
|
Dilanınmış arkadaşlar solemıs yukarda :D |
kiminse çabuk çıksın ortaya bu kadarda sorumsuzluk olmaz ama :p |
nuran kızdı olaya müdahale etmem lazım:D |
tabi özlem ,burası ciddi bi müessese yapmayın böle şeyler :D |
ben kapıda nöbet tutarım bi daha olmaz abla:D |
ya benim aaaa:Dbi gittim kargaşa:Dbebeğim büyüdü bile siz tartışıyosunuz hala:Danne diyo aba diyo:Dboşverin yav düşünmeyi:D |
Dilan pek ınandırıcı gelmedın sen ...14 yasındasın senın anca barbie bebeğın olur :D |
neyse hadi ben üstleniyim :p |
tüh yavv...bak görüyomusun bebekleri karıştırmışım:D sindi bebem sanıp bu bebişi sahiplendim:D meğer aytekin abininmiş:D |
forum nöbetcisi yokmudu bu olay oldugunda :) |
bebek 4 - 5 aylık oldu hala anası babası çıkmadı... :S |
:D:D benim diil :p |
Alıntı:
bi kaç ay önce maddi sıkıntımız vardı bakamıoıduk bende tek çare buraya bıraktım,babası bisi terkettmişti lütfen kızmayın başka çaremiz yoktu :D:D:D zaten bi bebeeemm olduunu da unutmştm şimdi grünce aklıma geldi :D |
valla ben kendimden eminim benim olmadığı kesin birde kiminse gelsin alsın yazık çoçuğa yafs |
Türkiye`de Saat: 02:54 . |