![]() |
erkek web cam açarsa e:ben seni merak ediyorum bi resmini falan koysana k:ben seni merak etmiyorum allahallah e:ya lütfen ben acım o zaman k: e:taam actım bak nası yakışıklıyım demi k:daha önce sana yakışıklısın diyenler saka yapmış seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama e:ya hadi itiraf edemiyosun k:ya git kapat sunu valla deilsin kabul et midem bulandı bbbbbbbööööööööö e:ii ya senle konusanda suç (önce kız acar ve kız gercekten güzeldir) e:bak bende acıyorum k: e:eee ne düşünüyosun hakkımda k:henüz bişi düşünemiyorum tuvalete gitmem gerek e:ya noldu dur gitme beğenmedin mi çevrimdışı yapmış ya e:eee beğendin mi beni k:iiişte fena deil e:nası fena deil kötü mü yani k:yok canım yani ii gibi de öle yani e:tamam ya sana cam acanda suc k: Web-Cam'ini açar mısın ? e: Ne gerek var şimdi yeni kalktım zaten k: olsun ben çok merak ettim bi açsana... e: Peki tamam k: Sabah sabah neden maske takıyosun ? e: Ne maskemi _?_ ne maskesi k: Ne yani, benim gördüğüm sen misin _?_?_? e: ee nasılım k: ya çek şu oyuncak ayını cam in önünden e : !!! e: Nasılım? k: Evrimini tamamlayınca sen bana mail at e:!??! e: Ee ne düşünüyorsun k: Ne kadar şanslı olduğumu.. e: Beğendin yani k: Hayır..Aramızda kilometreler olduğu için çok şanslıyım e: Fikrini alıyım.. k: Diğerleri nerde e: Hangi diğerleri? k: Hayvanlar aleminin diğer mensupları |
e: ee nasılım k: ya çek şu oyuncak ayını cam in önünden e : !!! e: Nasılım? k: Evrimini tamamlayınca sen bana mail at e:!??! e: Ee ne düşünüyorsun k: Ne kadar şanslı olduğumu.. e: Beğendin yani k: Hayır..Aramızda kilometreler olduğu için çok şanslıyım Puhahahhaa Koptummmmmmm :D :D :D |
e: Fikrini alıyım.. k: Diğerleri nerde e: Hangi diğerleri? k: Hayvanlar aleminin diğer mensupları e: Ee ne düşünüyorsun k: Ne kadar şanslı olduğumu.. e: Beğendin yani k: Hayır..Aramızda kilometreler olduğu için çok şanslıyım :D:D:D:D:D:D |
Wayy bee ... :D:D :D :D :D: :D |
e: Nasılım? k: Evrimini tamamlayınca sen bana mail at e:!??! ehehhehe :D:D tşkk..ler |
hiç sevmem şu cam muhabbetlerini:D |
Türkiye`de Saat: 16:51 . |