![]() |
plajda türkler nası belli olur... güneş en tepedeyken ( saat 12:00-13:00 gibi) denize girmek. denizde oyun oynarken "hamza abiii! at topu" deyi bağırmak. güneş yanığı olunca da barım barım bağırmak. -henüz restaurant bile açılmamışken, kapı önünde açık büfe kuyruğuna girenlerin hepsi türk'tür... lakin; temkinli olmak lazımdır 400+ çeşit yemek her an bitebilir!!! -turk kadinlar icin makyajla denize girmek, turk erkekler icin ise mayosuna sigarasini sikistirmak ve denizde altin sarisi saatlerinin parlamasi.. -avusturalyada bi plajin duvarinda koca bi yazi : nuray beni ara ku$um -daha su derinleşmeden denizin sığlıına çömelmiş kollarıyla yuvarlak çizen insan modelinin aynı anda etrafına bakarak işediğinin farkedilip edilmediğini anlamaya çalışanı... -kumda terliklerden kale yapıp, rüştü rüştüüüü yine rüştüü nidalarıyla kalecilik yapmak. -havuzda yada denizde güreşmek. sahilde karpuz yemek ,cocugunu plajda çişe tutmak. |
ayakları yandığı için zıplaya zıplaya kumdan denize doğru koşmak |
işte türk milleti :D:D |
:D heryerde belli ederiz kendimizi.. mangalda yakanlarımız var:D |
daha bir sürü var saymakla bitmez :D |
özledim plaj manzaralarını:) |
arkadaşlar öle demeyin işte örnek bi Türk kültürü bunlar :D :D :D :D :D |
kendi kültürünüzü ırkınızı bu kadar küçümsemeyin;)elbetteki yazılanlar doğru ancak bunları düzeltmekte bizlerin elinde.inşallah bu görüntüler artık kalmaz plajlarda:) |
dalga geçiyoruz heralde |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam haklısın bi anda öle söleyivermişim, ortamı germeyelim kapatalım bu konuyu mümkünse,tamam..(zaten sınavlar başladı kafam allak bullak)..öle yazıvermişim yani..ama haklısın düşünmeden yazmışım.suçumu kabul ediyorum:) |
Alıntı:
|
sağol ALLAH razı olsun |
beyaz donla denize girmeleri :D hele üstüyle giyen kadınlar vücüt hatlarım belli olmasın diye yada vücudunu göstermek istemeyn bayanların üstüyle denize girmesi :D |
bir başka TÜRK olmak yaaa:) |
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene !!! :) |
Türkiye`de Saat: 22:58 . |