![]() |
Kadın Zekası.. John işten çıkmadan önce karısını evden arar; Tatlım , patron bir kaç arkadaşıyla beraber komşu eyaletteki büyük gölde balık avlamaya gidecek , benimde gelmemi istiyor. Bu hafta sonunu orada geçireceğiz. Bu benim terfi almam için iyi bir fırsat. Benim için yeteri kadar giysi ve olta takım çantamı hazırlarmısın? Direk ofisten çıkacağız ve geçerken evden çantaları alırım. Ha, yeni ipek mavi pijamamıda koymayı unutma... Karısı biraz işkillenir. Fakat kocasının istediklerini yapar. Hafta başında adam eve gelir, biraz yorgundur ama iyi gözükmektedir. Karısı onu karşılar ve çok balık tutup tutmadığını sorar. John: Ha, evet epey balık tuttuk. . Fakat sana söylediğim pijamayı çantaya koymamışsın. Karısı: Olta takım çantasına koymuştum... |
:D:D |
teşekkürler:D |
:D:D |
:D:D:D |
vay yavrum vay. kadın zekası zehir gibidir aslında.onu kullanmasını bilirsen panzehir,bilmezsen zehir olur;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D |
:D :D |
süperrrrrrr! Ama kesin bu hikaye kesin bi erkeğin aklına gelmiştir:D |
bomba yaawww...kadına bak...bölee eş istemem ama yok yok isterim ben yapmam ztn o herif gibi:D |
Relax Kadınlar Duygusaldır Zeki Oldukları Kadarda Kolay Kanarlar:D |
evet kızları kandırmak çok kolaydır ama zekalarına laf edemessiniz ;) |
nedense zeki başarılı insanlar hep erkek oluyor.. einstein, bill gates vb. :D |
her başarılı erkegin arkasında en az onun kadar basarılı bi kadın vardır ;) ünlü olmaya gerek yok yani :D |
:) herşeyide üzerlerine alırlar ya şu kadınlar.. erkek başarıldır dersin hop arkasında biz varız geç bunları :D |
helal olsun kadına.......:) |
çaylak olmamak lazım :) |
Türkiye`de Saat: 05:48 . |