![]() |
Plajda Türkler nasıl belli olur? güneş en tepedeyken ( saat 12:00-13:00 gibi) denize girmek. denizde oyun oynarken "hamza abiii! at topu" deyu ünlemek. güneş yanığı olunca da barım barım bağırmak. -henüz restaurant bile açılmamışken, kapı önünde açık büfe kuyruğuna girenlerin hepsi türk'tür... lakin; temkinli olmak lazımdır 400+ çeşit yemek her an bitebilir!!! -turk kadinlar icin makyajla denize girmek, turk erkekler icin ise mayosuna sigarasini sikistirmak ve denizde altin sarisi saatlerinin parlamasi.. -avusturalyada bi plajin duvarinda koca bi yazi : nuray beni ara ku$um -daha su derinleşmeden denizin sığlıına çömelmiş kollarıyla yuvarlak çizen insan modelinin aynı anda etrafına bakarak işediğinin farkedilip edilmediğini anlamaya çalışanı... -kumda terliklerden kale yapıp, rüştü rüştüüüü yine rüştüü nidalarıyla kalecilik yapmak. -havuzda yada denizde güreşmek. sahilde karpuz yemek ,cocugunu plajda çişe tutmak. Lütfen sizlerinde aklına gelen birşeyler varsa ekleyin. |
:D:D mangalımızda olmalı yoksa zevki çıkmaz:D:D |
kendini kuma gömmek. |
Beyaz İç Çamaşırıyla Denize Girmek:D Islanınca Transparan Bir Görüntü Oluşturmak:D |
Dört Direk dikmek üzerine beyaz çarşaftan çardak yaparak güneşten korunmak.:D |
evet aynen türk erkeğiniz sahil ve deniz keyfi boyle oluyor:D:D:D:D |
en çokta arizona kertenkelesi takliti yapmak.... |
derin yerlere boy vermeye çalışmak :D |
mayolu kızların fotosunu çekmek (gizli ) |
bir kız grubunun çevresinde kızların iki katı sayıda kıro erkeklerin olması:D |
denizde sigara içmek http://members.lycos.nl/josetten/hpbimg/Lachen.gif |
ben plaja siwri burun ayakkabıyla gelenide görmüştüm :D |
yüzme bilmeden açılmaya kalkmak...:) |
Alıntı:
bak bak tecrübe konuşuyo gibime geldi :D:D:D:D |
:D teşekkürler |
genelde erkeklerimiz kıllı olduğu için bi sürü kıllı we göbekli erkek görmek :D:D |
arkadaşların yazdığı daha komik ama karpuzu soğusun diye denize koymak güneş yağı yerine zeytin yağı sürmek bangır bangır müzik dinlemek genelde arabeks denizde arkadaşını boğmaya çalışmak üst üste binip oyun oynamak adını bilmiyorum kıyafetle donla denize girmek giderkende plajı çöplüğe çevirmek |
don atlet denize girip amele yanığı olmak :biggrin: |
:D:D |
şalvarın altında parmak arası terlıkle dolaşmak :D:D:D |
-havuzda yada denizde güreşmek. sahilde karpuz yemek ,cocugunu plajda çişe tutmak. :D :D :D :D |
Türkiye`de Saat: 12:16 . |