![]() |
Banlanan Üyeden Admin'e Beste Yazıklar olsun Yazıklar olsun Adminin böylesine yazıklar olsun Herşey karanlık ,nerde insanlık Admine yağcılık edene yazıklar olsun Batsın bu site, bitsin bu forum Banlayıpta gülene yazıklar olsun Açılmamış başlıklar,teşekkürsüz mesajlar banlanan hesaplar benimmi olsun Ben ne yaptım Adminim sana Mahkum ettin beni ban'a Her forumda bin mesajım var Şikayetim kuruculara şikayetim kuruculara Banlayan senmi yoksa ommu bilemedim Öyle bir banladınki kendime gelemedim Çıkmaz bi forumdayım yolumu bulamadım Benmi açtım benmi açtım Bu konuyu yanlış yere benmi açtım Forum bozulmuşsa benmi yarattım |
Batsın bu site, bitsin bu forum Banlayıpta gülene yazıklar olsun :D:D yazık ay... |
Banlayan senmi yoksa ommu bilemedim Öyle bir banladınki kendime gelemedim Çıkmaz bi forumdayım yolumu bulamadım :D:D:D |
Ben ne yaptım Adminim sana Mahkum ettin beni ban'a Her forumda bin mesajım var Şikayetim kuruculara şikayetim kuruculara :D:D:D |
Benmi açtım benmi açtım Bu konuyu yanlış yere benmi açtım Forum bozulmuşsa benmi yarattım şuçu yok ya abisi baksanaaa:D |
hakkaten ya suçsuzmuş adam :D |
ahahahaha yazık yav:D |
bunu yazan Ban'lanmış yetenekle tanışmak istiyorumm ya cevher var bunda :D |
Benmi açtım benmi açtım Bu konuyu yanlış yere benmi açtım Forum bozulmuşsa benmi yarattım :D:D:D |
Ben ne yaptım Adminim sana Mahkum ettin beni ban'a Her forumda bin mesajım var Şikayetim kuruculara şikayetim kuruculara |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |