![]() |
Bayanların kullandığı pembe yalanlar En ünlü pembe yalanlar http://image.haber3.com/haber/119062.jpgKadınların erkeklere en çok söylediği pembe yalanlar belirlendi. 08 Kasım 2007 10:31 Bazen minik bir beyaz yalan kimseye zararı dokunmaz. Aksine kendinizi iyi hissetmenize yarar. Bunlardan birkaçı... - Başka erkeklerle ilgili fantezi kurmak mı? Asla. O masmavi gözleri ve kaslı kollarıyla süper seksi iş arkadaşım Berkant hakkında bile kurmam. - Lütfen sevgilim, lise basketbol takımındayken diğer lisenin takımını nasıl yendiğinizle ilgili hikayeyi dinlemekten hiç ama hiç sıkılmadım. - Tabii ki o pastayı ben yaptım. Pastane logosunu espri olsun diye yerleştirdim. - Pardon, bilgisayarı açar açmaz yanlışlıkla bir yere bastım ve "Gelen" kutusu açıldı. - Hayır, annenin bir cadı olduğunu düşünmüyorum. - Önümüzdeki adam gaz kaçırdı galiba.. - Yataktaki rekorum bir gecede beş. Bunu geçebilir misin? - Kız arkadaşım, ilişkimiz hakkında yüzeysel ve çok az bilgi sahibi. Allah aşkına, aramızda olan bitenler benim için kutsal, ona nasıl anlatırım? - Üniversitede bana "rahat kız" derlerdi, ama söylemek istedikleri "uyumlu, her ortama uyan"dı. |
Alıntı:
|
pembemiymiş bunlar :) |
hakikaten pespembeymiş bunlar çook zararsız..:) |
Alıntı:
|
devir değiştikçe pembe yalanlar iyice pembeye bürünmeye başlamış.. |
BEN SADECE BUNU BILIR VE BUNU SÖYLERİM ,EN SAVUNMASIZ YÖNLERİ ÇOK İYİ BİLİRLER VE BUNU KULLANIRKEN ZERRE MİKTARI ACIMA DUYGUSU HİSSETMEZLER |
- Tabii ki o pastayı ben yaptım. Pastane logosunu espri olsun diye yerleştirdim. - Pardon, bilgisayarı açar açmaz yanlışlıkla bir yere bastım ve "Gelen" kutusu açıldı. - Hayır, annenin bir cadı olduğunu düşünmüyorum. :D:D:D |
bu ne yaa bugün bayanlar öyle erkekler öyle muhabbetidir gidiyoo |
sorma jasmin bizimle uğraşıyorlar |
Türkiye`de Saat: 04:26 . |