![]() |
Alıntı:
|
zeynep çok güzel saol araştırıp okadar zahmete kapılmışsın bizim yüzümüzde birazcıkda olsa tebessüm bıraktığın için çook saol ellerine sağlık.... |
valla arkadaşlar ben arkeoloji mezunuyum heralde bu konuda en çok bahsi geçen mesleklerın başında benım bolum gelıoo:) ---ne mezunusun? _arkeoloji ---4 yıllık mı? -evet ---haaa iyi ozaman, aferin... :) |
okmuştum ben bunu ama yinede saol |
:D:D Herkes kendince yorum yapıyor işte.Herkese olmuştur bu. Büyüklerimiz kendilerince ölçüp tartıyor ne işe yarıyor bu iş...Kendince iyi bişeyse kendinde var olan sorunla cebelleştiriyor.:D Yok hoşuna gitmediyse Haa iyi diyip geçiştiriyor :D:D Çok eğlenceli bir yazıydı teşekkürler... |
IRKÇI DEGİL TÜRKÜM...bunun adı faşistlikse en kral faşitte benim..size elenmeyin dien yok TÜRK'lükle eglenemezsiniz ama...Bİ kere TÜRK sözcügünü büyük yazmayı beceremeyen arkadaşlarımız var...ne diim istediginizi yapın gün gelecek buna frsat verilmiyecek..varın elenin siz... |
HUHAAAA..çok güzel irite etmişsin. 10 numaralık paylaşımın için sagolasın:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |