![]() |
bir erkeğin agzından laf böyle alınır.. :) Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin.. Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Baska nerde yatilabilir ki?? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur. Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....?? Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara... Kadin: ......................? !!! Adam : Haas....s................!!! |
haha :D:D adamda çok kekmiş ya :D |
yha söz konusu kadın zekası ise karşı koymak imkansızdır :D tebrik ettim o hemcinsimi :D:D |
afferin gızzz:):) |
adam da aşırı safmış yanii.. e arada tutuyo işte böle saflıkları :smile: hep tutarsa olmaz zaten |
kimse yapmak böle bi şey :D:D:D |
yuh be kardeşim sen de çok safmışsın |
:D:D |
:D:D hem de ne saf:D:D ee yuh artık:D |
:D:D:D ee erkek milleti işte:P |
o adam mal imiiişşş öle dedi diye neyseee |
BU HİKAYEDE ADAM HARBİDEN KEK AMA ŞUNU DA HER ZAMAN SÖYLERİM:BİR KADININ KESKİN ZEKASIYLA NELER YAPABİLECEĞİNİN GERÇEKTEN SINIRI YOK... |
ahah bravo kadına benm aklıma gelmezdi valla :D |
her kadın akıllı olmuyor işte. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
hem sen çok akıllısın yazılarından belli. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:49 . |