![]() |
biz sizden hada kalabalıgız merak etmeyin hahaha :D:D:D |
a.s kardeş k.bakma hararetli bi kapışma varda senin selamı farkedemedik |
Alıntı:
erkeklerrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa adam olduruyorlarr :D:D koşun koşunnn |
digerleri korkuyo gelemiyo :D:D |
Alıntı:
olabilir en azından ben sizi tanımıyorum dye bu kadar rahat davranıyorum ve tanısam da bu şekilde devam ederim kımbilir bu şakaları onlara yapmışsınızdır |
Korkunun ecele faydası yok jasmin , biz burdayız :) |
inadına ve ölümüne burdayız kişi bile olsak ve yılmak yokkk acıı yokkk :D:D:D |
simdide kızlar kayboldu tek kaldım burda kızlarrrr nerdesiniz :D:D |
TEK-RAR-LI-YOR-UM BEN BURADAYIM... |
güsel resimler :D bide gerçek olsa düşünemiyorum:S:S |
Alıntı:
Canım yaaa,bizde bu güzel iltifatlari duymak icin yazmıstık:D:D:D |
Alıntı:
Asena nın hocası senmisin yoksa , senden mi aldı kıvıttırma derslerini :D :D :D İltifat için olmadığın şeymiş gibi gözükmene gerek yok , ben sana periyodik olarak iltifat ederim dert etme sen :D :D :D |
jasminim biz burdayız meraklanma sen :) şeref ve tarikatının her halükarda dersini veririz :) |
BAYANLAR DERS ALMAZ, DERS VERİRİZ... |
Alıntı:
sizmiii güldürmeyız bısıııı :D:D:D:D |
:D:D:D |
ne sandın bizi |
Alıntı:
Alıntı:
bakıyorum da az önce adam öldürüyolar diye bagıran ses tonu gitmiş hayırdır janem |
Alıntı:
İki dakkada şeyh yaptı beni de tarikatımdan bahsediyo manyag yaaaaa :D :D :D Kızım sen bi doktora falan gözük en iyisimi :) |
bak sennnn :) kendin başedemeyecegini anladın şimdi de doktorlara mı sevk ediyon beni akşam akşam güldürdün şeref beni :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
hayır janemm merak etme sizlerden korkmuyoruzz ve artık dekdeğilim 2 kişi butun forumdakı bayanlara yeterizzz |
Alıntı:
hahahahhaha görcez janemm ;) |
Alıntı:
bak ayşee valla bayanlara karşı tatlı bı savaş açmak istemıyorum yoksa eminim forumda sadece kadınları anlatırımm sonra kısmayın bana |
siz bizle bas edebilir misinizzz beee :D:D:D |
Alıntı:
feriştahınıs gelse ne yazar jasminnn allahına kadar sonuna kadar biz burdayızz |
Alıntı:
Alıntı:
jasmin bu kadir'e bişiler olmadı mı sence :D hayır ne istiyosun bizim gibi masum ve kırılgan yaratıklardan bi baksana etrafına hepimiz melegiz melek :) |
Alıntı:
tabiii yaaa biz olmasaydık siz napardınızz beee. bence bizimle iyi gecinin |
Alıntı:
:D:D yok ayche ben zaten boyledim eğer takıp ettiysen başlı başına sankı istem dışı bi düşmanlık demeyım de farklı bi savaşım var ama emin ol bende ablayamadım sizleri çok seviyorum ama yınede bu şekilde davrammama engel değill çarşının erkekleri kadınlara karşıı :D:D:D:D |
bunları deil ama başka bazı işkenceleri yapmak güzel oluo... :bebored: eğlenceli bişey yani işkence :bebored: |
Alıntı:
mesela nee |
:D :D :D enteresan |
Alıntı:
itiraf etti işte düşman bütün hemcinslerime :) yok hep diyordum bu çocugun ruh halinde bişi var ama sen kendi teşhisini kendin koydun hehehhehehehehhe |
Alıntı:
teşhisi koyduysam sizde dikkatli olun bence heran çelme takabilirlimmmm :D:D:D |
gerçekten bu yolları kullanan bayanlar var mı? Var ise ben bile korktum :( |
Türkiye`de Saat: 11:47 . |