![]() |
iş başvurusu diyalogları.. İşveren: Sana ne kadar güvenebiliriz? Aday : Ne kadar para vereceksiniz? İşveren : Bu şirkete ne katacaksın? Aday : Birbirine katacam. İşveren : Şu aralar en çok hangi şarkıları dinliyorsunuz? Aday : Niye söyletecek misiniz? Patron : Kız arkadaşın var mı? Aday : Yakın zamanda ayrıldım, ama olmasını istiyorsanız bir tane bulurum İşveren : Çalışma arkadaşlarınızda aradığınız özellikler nelerdir? Aday : Adam olsunlar önce. İşveren : En sevmediğiniz özelliğiniz? ya da arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar? Aday : Şerreffffsizimdir!!! İşveren : Kendinizde en sevmediğiniz özelliğiniz nedir? Aday : İş görüşmelerinde amaçsız formalite sorularını sormakta ısrar eden kişilere karşı ters hareketlerde bulunmam. İşveren : Anlıyorum... Aday : Pek sanmıyorum. Göstermem gerekiyor. İşveren : Vardiyalı çalışabilir misiniz? Aday : Evet, ama sadece gündüz vardiyasında çalışmak istiyorum İşveren : En güçlü yanınız? Aday : Kodum mu oturturum. İşveren : Pardon anlayamadım? Aday : Yani şey... Tuttuğumu koparırım. |
Türkiye`de Saat: 11:21 . |