![]() |
KRO kızların özellikleri...... 1-İsmail yk, berdan mardini, gökhan özen sever ve dinlerler 2- Keremcem denen ağlak suratlı zırtapoza taparlar uğruna ağlarlar 3- zevksizdirler her kaslı güçlü erkeğe yakışıklı derler 4- o kadar zevksiz giyinirler ki sormayın çingene pembesi favori renkleridir Zerafetten nasiplerini almamışlardır göbeklerini göstermekten büyük haz duyarlar oysa ki hiçte yakışmaz 5-yazın kavurucu sıcagında bot giyerler. 6-botu giydikleri yetmiyomuş gibi bide daracık kotlarının pacalarını içeriye sokarlar 7-Kitap okumanın kafayı yemeye neden olacağına inanır 8-BEYAZ ÇORAP GİYERLERR 9-küfür etmeyi çok iyi bi yetenek zannederler 10-)converse ayakkabı olmazsa olmazdırrr.. :P 11-)metal muzik dinleyenlerin yanından geçmezler ..ametal ve soygaz dinleyenlerin yanından hiç geçmez.. 12-)yuzlerine bir kilo fondoten surerler...fillii boya gibi olurlarr 13-)kro kız kürdanı ağzına göturur..içerede oyalar sonra çıkarır bakar ve tekrar kürdanı dişleri arasına sokarr 14-)babaya peder diye hitap eder 15-)sakızı ukalaca çiğner 16-)herşeyi bildiğini sanırrr |
İnanılmazsın be vallahi hepsi de doğru müthiş bi paylaşım teşekkürler... |
hepiniz krosunuzzz :D:D:D:D |
Alıntı:
:D:D |
Alıntı:
|
1-İsmail yk, berdan mardini, gökhan özen sever ve dinlerler |
biri kro kız mı dedi...:D uygun bi özllk bulamadım ama kro lafını severm :D:D |
Alıntı:
2-hiç beğenmiyorum kendisini. 3-öyle kötü huylarım yoktur:p 4-ımmm toz pembe giyerim ama çingene pembesi asla:p göbek açmak adetim değildir:) 5-yok artık :) 6-bot giymeyince buda mümkün olmuyo tabi 7-ben çok severim kitab okumayı 8-bu arada olabiliyo :D 9-bi ara evet çok ediyodum ama artık hiç bi şekilde duyamazsınız:p 10-forza süperstar:D 11-insanları dinlediği müziklere göre ayırmam 12-sadece sürme ve far :) 13-böğğğ miğdem bulandı 14-hiç yapmadım :) 15-evet bunu çok yapıyorum onun için dışarda sakız çiğnemiyorum çok iğrenç duruyo. 16-yok artık daha neler:p çok övdüm sanırımn kendimi :D:D |
çok doğru noktalara parmak basılmış gerekl bi konuydu forumda..:D teşekkürler |
Tamam Rebel kro değilsin:D |
Türkiye`de Saat: 21:12 . |