![]() |
konuları okumadan yorum yapan üyeler:D Konu: 2009 dünyaya meteor çarpacak üye: eyvallah dostum emeğe saygı!! Konu: bülent ersoy hamile kalmış üye: (BU BIR UYARIDIR! Ezbere yorumlar yapmayin - YÖNETIM) için saol dostum bende bunu arıyordum!!! KonuMilli takımımız arjantin'e yenildi üye: süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor Konu: Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye: bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var Konu: İşte Son Sürüm Dj Programları Kesinlikle Deneyin(resimli) üye: ooo Kardas harika resimler paylastigin icin saol Konu: bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye: yazık yaa Konu: benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye: oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi Konu: arkadaşlar bu programın aaaaaı lazım üye: banada lazım.napıcaz Konu: Fareyi ayaklar altına alma zamanı Üye: Güzel paylasim bizim evdeki kedi de acayip fare yakaliyo... Konu: YSK'nın İnternet Sitesi Çöktü.!! Üye: yazik yaaa ölen varmi acaba.. Konu: İnternette En Ucuz Ülkeler Üye: oleyyy internet ucuzluyor yani Konu: Java oyunlar Üye: abi bu japon oyunlari harika oluyo (BU BIR UYARIDIR! Ezbere yorumlar yapmayin - YÖNETIM).. Konu: Sigarayı bırakmanın 20 yolu Üye: abi bunlar harika yollar ellerine saglik Konu: Derimiz neden yaşlanır Üye: yaa kardas benim dedem de cok yasli ölürse cok üzülürüm.. |
ee bunları çoğu espirili yaklaşımlar yada konuya cevaplar diyebiliriz abes bişi yok yani sana bir örnek verim Konu: bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye: yazık yaa cevap bizdede olmadımı bu adamı vatan hayini ilan ettik en iyi yazar ödülü aldıda bak bunada yazık diye cevap verebiliriz mesela bir türk yazar nobel ödülü aldı cevap: yazık ya desene oda vatan hayini dir |
Alıntı:
|
hahahaaaaaaaa valla vardır oylelerı yaaaa |
o TÜRK vasfını ustunde tasımıyacak kadr 1 serfsz 1 kısılıktr ve cezasını da buldu ... canı cehnnemeee maknı cehnnmm olur inş. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN... |
iyi de ben hırand dink ten bahsetmiyorum ki o gazeteci ben kitap yazarı ben orhan pamuk tan bahsediyorum ne olursa olsun ülke olarak türkiyeyi temsilen aldı o ödülü |
saol ali hepsi çok güzeldi |
bunları okumadanda yorum yapan vardır belki hehe |
gercekten de öle okumadan yorum yapılması sadece gülünc duruma düşürüyorr üyeleri baska hiç bişi değil |
Türkiye`de Saat: 22:02 . |