![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
amaaannn ablacım:D...biz koyuyoruzda ne oluyor sanki:D...kelle koltukta geziyoruz:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cevabı görmedim bende:D..ya dedim elektrikler gitti ya oğlu geldi ablamızın:D...neyse oyalıyor birileri heralde:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bakacam o konuya arkamdan konuştun demek utanmadan dedi ama:D..hayırlısı:D |
Alıntı:
O kızmaz bize kızmaz... :D |
amin:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Strese girdim ya,bekle bekle nereye kadar :D |
Alıntı:
başımıza geldi ve anladık...erkekler şiddetten uzak bir dünya istermiş:D |
Alıntı:
|
Kimsenin geleceği yok ya...Bir çay içip geleyim bari :D |
fırça yiyorum ben:( |
Alıntı:
|
abla bende içerde çay içiyordum ya...kim yazdıysa onu anlam veremedim hiç:D..biri oturmuş pc ye heralde:D |
Alıntı:
|
ya explorer varya... acayip tehlikelisin :):) meltem senden korktuğunu söylemişti de yok cnm korkulcak biri değil demiştim. :) VAZGEÇTİM :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bilmem sor bakem kendine :) |
sordum konuyu okuyor:D |
ben öyle bişi demedim:D:D:P evet ya demiştimde şakasına tabi:;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D bak yaa yalancı çıkarcaktı beni ben bilmem şaka maka... dedin mi dedin bitmiştir :D |
Alıntı:
öyle olsun bakalım:D... Burcu kendi halletmiyor işini Melteme ihale etti beni:D |
söyledim ya hatırlıyorumda şakasına demiştim;) hatta açıklamıştım zeki falan şöyle şöyle biri diye şaka yaptım boşver de eklemiştim sonuna;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
böylelikle erkekler ne ister sorusuna yanıt bulur bu konuyada nokta koyarız belki:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ee abla az uğraşmadık:D...Burcu benden izin almadan dışarı çıkamaz mesela...eve gidincede çağrı atar:D...bunu yüzüne vurma ama üzülür şimdi kızcağız...hatta bunuda okumasa nede güzel olur:D |
cok beklersınız cok |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:26 . |