![]() |
İğrenç espirilerin son noktası :p -Adamın biri kaset almış sonrada kırmış ve içini açmış, niye? Çünkü kasetin üstünde kıraç yazıyormuş. :embarassed: -Emaye Tencere? No, I’m not! :eviltongue: -Ben okey oynayalım diyorum, Stephen King. -Realist şoföre ne denir? Sürrealist. *Top yan ağlarda ben ağlamaz mıyım? *Mayın tarlasından geçersen ne olur ? May çok kızar… * bardak aldınmı? barda kalmam sarhoş olurum sonra **yumurtayı sahanda mı yersin deplasmanda mı? . -Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax.. :argh: Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da... +Edi Murphie\'nin kardeşinin adı nedir? -Büdü Murphie. +Peki büdü Murphie Müslüman olursa ne olur? -İyya Kena Büdü. :o +Karınızla ortak bir özelliğiniz var mı? - Evet, aynı günde evlendik. +Yarın sizin okulda çekim varmış. -Ne çekimi? +Yer çekimi. :puke: +Muazzez Abacı neden çok neşeliymiş? - Bu akşam hüzünleri evde bırakmış +En temiz meyve hangisidir? -Kir-az +En güvenilir fil? -Kefil. +Adamın biri pencereden atlamış, ölmüş. Onu gören başka biri arkasından atlamış, ölmemiş. Neden? -Çünkü ölenle ölünmez. :boring: Sana denizanası taklidi yapayım mı? Yap ! Deniz gel yavrum. :argh: Adamın gözü dalmış, burnu yaprak. Adam basmıs, karısı soprano. Adamın saçı kırmış, sakalı çayır. Adamın biri yarın ölücem demiş, yarmışlar ölmüş. Bu ericsson, başka erik yok. :lollypop: Bana yamuk yapma! Ama kare, çember falan yapabilirsin. Japon yapıştırıcım var ama etrafta yapıştıracak hiç japon yok ! Annem unu eledi finale çıktı ! Yeşil domatesi neden güneşe koyarsın ? Kızarsın diye ? Hayır kızmam ki ! Bu sene öss sorularında 4 şık 1 tane de rüküş varmış ! :flute: Dostum ben sana birazdan dönerim, akşama iskender. Kardeşim daire kiralamıyorsan, dikdörtgen kirala sende !, Abi ben davula geçerim, yeni gelen arkadaş elektro gitarı alır, sanada bası veririz ! |
Annem unu eledi finale çıktı ! ben bunları sınıfta sölesem bütün sınıf bana dalar bea |
:D :D sınıf bu herşeyi yapar :p |
gerçektende felaket espiriler:D |
manyakmış ya...emeğine sağlık kardeş.. |
Abi ben davula geçerim, yeni gelen arkadaş elektro gitarı alır, sanada bası veririz ! :D:D:D |
+Edi Murphie\'nin kardeşinin adı nedir? -Büdü Murphie. +Peki büdü Murphie Müslüman olursa ne olur? -İyya Kena Büdü. :o tövbeestağfurullah:D:D:D |
:D acayip espiriler cem yılmaz halt etmiş :D |
:D:D:D teşekkürler |
rezalet:D:D |
Türkiye`de Saat: 12:48 . |