![]() |
Öğretmenlerin dersteki tehditleri :D :D Matematik öğretmeni : Oğlum,senin o kafanı 5`e böler , y=3x+4 bağıntısına göre vücudunu eklemlere ayırırım. Biyoloji öğretmeni : Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre. Tarih öğretmeni: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız. Resim:Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım. Coğrafya öğretmeni:Oğlum,yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun. Edebiyat öğretmeni:Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum. Kimya öğretmeni:Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum.Hasan 2 Salak Osman 4`e dönersiniz. Beden Eğitimi öğretmeni :Bak nasıl konuşuyor hâla?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim. **** Bide bizim edebiyat öğretmenini söyleyeyim içimde kalmasın :) - Oğlum gerizekalı taklidi yapma doğal davran :D |
:D :D |
komık şeyelr bunlar yaaa:D |
güzelmmiş saol ehuehuehuehu |
hehehe |
:D:D güzlmıs ee bunlara göre bızım hocalara verecegımız cevaplar yokmu |
ah ah lise yılları :) |
bizim kadın müdür yardımcısıda saçlarını toplamayan kızlara onları yolup ağzına weririm diodu:D:D:D komikmiş bunlarda saol |
bunnar komik gercekLeri bende sakLı :D |
valla benim bunları sölicek kadar zeki öğretmenim olmadı :vollkommenauf: |
Türkiye`de Saat: 18:26 . |