![]() |
ne kadar büyük bi talihsizlik buuuu |
talihsizlligi bu kadarı :) |
yazık yaa:)... |
bu resimleri görünce aklıma ilk gelen mehmetili geliyor cücelerin bitanesinin pantolonunu nasılda indirmişti herşey ortada:D:D:D |
allah kimseye o anı yaşatmasın valla çok kötü bir an olmuş düşünmesi bile adamı güldürüyor |
arkadaşlar ben çankırılıyım o genç doru bişi yapmış çünkü hocası onu yarıda bıraksa ona çok kızardı çünkü onlar 1 olmalarına rağmen hocalarından dayak yediler çünkü müzik yarıda kesildi yarım saat hiç kıpırdamadan beklediler oynamadılar diye dayak yemişler düşünün yarıda bıraksa ne yapardı helal olsun gurur duyuyorum o arkdaşımla ama sağlık olsun ikinci olmuşlar gene |
vidyosunu da izledim içim gitti çocuğa ama helal olsun gurur duyulacak bişey ailesi ve öğretmenleri için bence... |
bozuntuya vermiyo yalnız ha :D |
eeeeeeee nede olsa çankırılı olsun okadar biz ole adamı yarı yolda bırakmayız evellallah:wink: :smile:arkadaşımın sonuna kadar arkasındayım:smile: :congrats:soleyin bana hanginiz bu kadar yürekli olurdu haaa dürüstçe cvp verin :biggrin: |
Televizyonda izlemiştim.Öğretmenine sarılarak ağladı.Çok zor bir durumda kalmış ama sahneyi terk etmeyip devam ettiği için tebrik ediyorum.Helal olsun sana Ömer Faruk:congrats: |
Türkiye`de Saat: 15:54 . |